25 apr. 2024 | 19:54

Ce notă a luat Cristian Piedone la BAC. Proba care i-a dat mari bătăi de cap

Diverse
Ce notă a luat Cristian Piedone la BAC. Proba care i-a dat mari bătăi de cap
Elevul Cristian Popescu, mai slab decât primarul Piedone

Candidatul cu cele mai mari șanse, conform sondajelor, este Cristian Popescu Piedone, edilul sectorului 5. Dar, cu mult înainte de a deveni persoană publică, se pare că nu a fost un elev eminent, pe cât este acum administrator, iar dovada acestui fapt se regăsește în ce notă a luat Cristian Piedone la BAC, și care a fost proba care i-a dat mari bătăi de cap.

Elevul Cristian Popescu, mai slab decât primarul Piedone

Pe vremea de tristă amintire, precum și imediat după 1990, sistemul de învățământ preuniversitar încă mai avea cursuri și ore pentru elevii care munceau pe timpul zilei, este vorba de cursurile de la fără frecvență, sau clasa a XIII-a.

Despre ce studii are Cristian Popescu Piedone s-a mai scris, dar conform unor recente investigații jurnalistice, Digi FM spune că elevul Cristian Popescu nu a fost atât de eminent, pe cât este astăzi primarul Piedone, iar dovada constă în notele și mediile pe care elevul Cristian Popescu le-a avut în perioada liceului.

Ce nota a luat Cristian Piedone la BAC. Proba care i-a dat mari batai de cap

Primii doi ani de liceu, conform documentelor, i-a făcut la liceul George Coșbuc din București, dar la finalul clasei a X-a, când ar fi trebuit să dea treapta a II-a, elevul Popescu avea să renunțe la școală. Mediile cu care avea să treacă de primii doi ani de liceu erau 5,42 în clasa a IX-a, și 5,33 în clasa a X-a, în 1981, an în care, așa cum spuneam, avea să renunțe.

Elevul Popescu a terminat „la fără frecvență”

În 1994, 13 ani mai târziu, Cristian Popescu revine pe băncile liceului, în clasa a XI-a, la liceul Dimitrie Bolintineanu, terminând clasa a XI-a cu media 5,22, cu 11 sutimi sub media de acum 13 ani, iar în ceilalți doi ani de liceu, clasa a XII-a și clasa a XIII-a, la fără frecvență, avea să termine cu mediile 5,26, respectiv 5,70, medie cu care avea să termine liceul, dar la Dimitrie Gusti, conform DigiFM.

Ce notă a luat Cristian Piedone la BAC

Din aceleași date, mai aflăm și ce notă a luat Cristian Piedone la BAC, atât la Limba și literatura română, scris și oral, dar și ce notă a avut la matematică, se pare că aceasta fiind, de fapt, proba care i-a dat mari bătăi de cap.

Media obținută la proba scrisă la Limba și literatura română a fost 5,12, iar la oral, a obținut nota 6. Dar, la matematică,  așa cum spuneam, proba care i-a dat mari bătăi de cap, elevul Cristian Popescu a primit cea mai mică notă (de trecere, de altfel), nota 5.

Dacă în ale învățatului nu a excelat, se pare că, în cele din urmă, și-a găsit vocația de administrator și manager bun, având în vedere rezultatele pe care le-a avut ca primar la Sectorul 4 și, ulterior la Sectorul 5, dar nu singur, ci ajutat de membrii familie, mare parte dintre ei angajați în cadrul primăriilor.

Reamintim că la Alegerile locale din acest an, Cristian Popescu Piedone va candida pentru un posibil prim mandat la Primăria Generală a Capitalei, iar sondajele recente îl dau ca favorit să câștige alegerile.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
Capital.ro
Trucul genial pentru a repara o ciorbă în care ai scăpat prea multă sare: ”Excesul dispare imediat!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro