25 apr. 2024 | 19:22

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura la Sectorul 1. Prima reacție a sa

Politică
Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura la Sectorul 1. Prima reacție a sa
„Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 din partea Alianței Dreapta Unită.”

În cursul zilei de astăzi, actualul primar al Sectorului 1 și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Numai că, exact în aceeași zi, Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, și tot astăzi a venit și prima reacție a sa pe această temă.

Clotilde Armand și-a depus candidatura, cu un mesaj „războinic”

Alegerile locale de anul acesta par a avea parte de sare și piper, după recentele mutări, previzibile de altfel, din tabăra PSD-PNL, cele două formațiuni renunțând la Cătălin Cîrstoiu, și mergând cu candidați separați, cel puțin pentru Primăria Generală, cu Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Clotilde Armand, trimisa in judecata in ziua in care si-a depus candidatura la Sectorul 1. Prima reactie a sa

USR, alături de Forța Dreptei, și-a anunțat candidații, fără Nicușor Dan, dar cu Clotilde Armand păstrată pe liste pentru un nou mandat la Sectorul 1. De altfel, în cursul acestei zile, politicianul USR și-a depus candidatura, cu un mesaj „războinic” la adresa lui Marcel Ciolacu:

„Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 din partea Alianței Dreapta Unită.

Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, privește-ne cu atenție: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie. Te aștept aici în Sectorul 1.

Stau neclintită în fața linșajelor PNL PSD plătite din bani publici și în fața mizeriilor făcute de voi împotriva locuitorilor din Sectorul 1.”, scrie Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura la Sectorul 1

Dar, în timp ce reprezentantul USR își anunța războinic candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1, la Parchet era depusă o plângere, semnată de fostul primar, Dan Tudorache, prin care actualul edil este chemat în instanță, fiind acuzată de un prejudiciu de cel puțin 3.000 de euro.

Clotilde Armand, trimisa in judecata in ziua in care si-a depus candidatura la Sectorul 1. Prima reactie a sa

La doar câteva ore de la anunțul candidaturii, venea și reacția lui Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura la Sectorul 1:

„La 2 ore după am aflat de la televizor că am fost trimisă în judecată pentru că am implementat un program anticorupție în administrația locală.

Un caz penibil, deschis la plângerea lui Dan Tudorache, cu acuzații ridicole, în care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro. Un dosar în care Marcel Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze, ca să nu mai zic actualul premier atacă independența Justiției la fiecare apariție publică, iar Alina Gorghiu a ajuns unealta PSD în demolarea Justiției.

Abia așteptam ca întregul dosar să ajungă în instanță să demontez toată aceasta făcătură.”, a fost reacțial ui Clotilde Armand

Dosarul falsificării algerilor din 2020, nici până astăzi rezolvat

În urmă cu patru ani, când a candidat pentru primul mandat, în spațiul public apăreau acuzațiile aduse pe numele lui Clotilde Armand cu privire la falsificarea voturilor, ulerior apărând și imagini care o surprindeau, alături de alte câteva persoane, în interiorul biroului electoral local.

Clotilde Armand, trimisa in judecata in ziua in care si-a depus candidatura la Sectorul 1. Prima reactie a sa

Dosarul, ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sector 1, nu a fost nici până astăzi rezolvat, iar conform celor care o acuzau, Clotilde Armand ar fi ocupat ilegal poziția de primar.

Deși cu multe necunoscute nerezolvate la alegerile de acum patru ani, și cu multe scandaluri la Primăria Sectorului 1, în mesajul de astăzi Clotilde Armand pare extrem de sigură că va câștiga cel de-al doilea mandat:

„Vom scrie din nou istorie în Sectorul 1 și în România, la fel cum am făcut-o în 2016 și 2020. Am schimbat în profunzime modul de gestionare al banului public.

Vom avea majoritatea în Consiliul Local. Obiectivele noastre sunt reconstruirea și dezvoltarea pe baze corecte a Sectorului 1 precum și creșterea substanțială a standardului de viață al comunității locale. Eu nu negociez cu mafia sau cu susținătorii acesteia, pentru că am promis toleranță zero față de orice încălcare a legii și mă țin de cuvânt.

Găștile lui Andrei Chiliman și Dan Tudorache se agită să pună din nou mâna pe sector pentru mai multe șpăgi și diamante. Nu-i vom lăsa!”, mai scrie Clotilde Armand.

Cătălin Drulă reacționează și el pe marginea trimiterii în judecată

Liderul formațiunii din care face parte actualul edil al Sectorului 1, Cătălin Drulă, a făcut anunțul azi pe marginea recentelor informații copnform cărora Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, spunând că, de fapt, demersul este „hărțuială politică”.

Liderul a continuat, nefiind surprins despre ceea ce se întâmplă, iar în opinia sa „Ne aşteptam să se întâmple în timpul campaniei electorale, ne aşteptăm să mai urmeze”, a spus Drulă, conform Agerpres.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Rugăciunea puternică pe care să o spui în prima zi de Paște. Se rostește pentru iertarea păcatelor
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro