Ce mare a crescut băiatul lui Ştefan Bănică Jr. şi al Laviniei Pîrva. Imagine emoţionantă cu Alexandru

Ce mare a crescut băiatul lui Ştefan Bănică Jr. şi al Laviniei Pîrva. Imagine emoţionantă cu Alexandru
Imagini frumoase cu micutul Alexandru

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au o relație extrem de frumoasă, bazată pe respect și încredere, iar rodul iubirii lor este Alexandru. Recent, superba mămică a postat o fotografie cu băiețelul, prin care demonstrează ce mare s-a făcut. Fanii vedetei au asaltat-o cu foarte multe aprecieri, mai ales că momentul a fost surprins la mare.

Imagini rare cu băiatul lui Ştefan Bănică Jr. şi al Laviniei Pîrva

Lavinia Pîrva este un părinte tare mândru de copilul său. Alexandru este deja băiat „mare”, așa că partenera lui Ștefan Bănică Jr. a vrut să arate tuturor internauților cât de mult a crescut acesta. Aflați pe plajă, bruneta poartă un tricou cu mâneci lungi, șapcă și ochelari, în timp ce Alex stă cu spatele la fotograf, dorind parcă să-și ia mama în brațe (Vezi foto în galerie). Tandrețea celor doi a fost rapid apreciată de urmăritorii din mediul online.

Alexandru are 3 anișori

Familia Bănică – Pîrva o ține doar într-o veselie, după ce, în luna mai, și-a sărbătorit copilulul, apoi Ștefan și Lavinia s-au căsătorit. Alexandru a împlinit vârsta de trei ani, ocazie cu care părinții i-au organizat o petrecere pe cinste. La acea vreme, partenera de viață a juratului de la „X Factor” a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Deși vedetele TV își țin viața privată departe de lumina refectoarelor, din când în când postează imagini cu cel mic, cum a fost aniversarea lui Alexandru din luna mai sau vacanța la mare de acum.

„13 Mai, ziua in care Dumnezeu ne-a oferit cel mai frumos dar posibil. Bucuria de a fi parintii lui Alexandru ! La multi ani, puiutul nostru drag, astazi implinesti 3 ani si iti dorim sa fii sanatos, intelept si ocrotit in tot ce vei alege sa faci in viata ! Te iubim enorm si iti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ti fim parinti!”, a subliniat Lavinia Pîrva.

Sfatul dat de cântăreț pentru copiii săi

Bănică Junior este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi, dar puțină lume știe care este relația actorului cu familia sa. Cântărețul susține că nu i-au plăcut niciodată „copiii de bani gata” și că mereu i-a învățat pe ai lui că totul se datorează muncii și efortului depus de ei: „Nu-mi plac cei care apar pe reţelele sociale cu tot felul de maşini, ceasuri, haine de firmă dobândite de la părinţii lor şi care, de fapt, nu sunt ale lor, ci ale părinților. Şi atunci e clar că, nefiind muncite de ei, nu au cum să le aprecieze la valoarea reală. Dar sunt şi puști care reuşesc să facă asta pe banii lor, pe munca lor, ceea ce e cu totul altceva”.