Motivul pentru care Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva nu s-au căsătorit în România

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează unul din cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioșilor. Mulți dintre fanii lor se întreabă care este motivul pentru care artiștii au ales să nu se căsătorească pe meleagurile noastre. Iată ce s-a aflat recent despre relația celor doi cântăreți! ,,A fost un eveniment aşa cum ne place nouă’‘, a spus bruneta.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva nu s-au căsătorit în România: care este motivul

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează un cuplu de zece ani. S-a aflat rapid de povestea lor de dragoste în care nu credeau prea mulți, dar iată că testul timpului le-a închis gura răutăcioșilor. Cei doi au rămas discreți și acum și se bucură de rodul iubirii lor în liniște.

Mulți s-au întrebat în tot acest timp de ce au luat hotărârea să nu se căsătorească în România. Iată că s-a aflat și motivul! Evenimentul special a fost desprins parcă din povești, vedetele având alături doar prietenii apropiați și familia. Tatăl brunetei a fost extrem de emoționat pentru că i s-a îndeplinit visul de a-și conduce fiica la altar.

Celebrul jurat de la emisiunea ,,X Factor” a mărturisit că tot timpul a încercat să lase problemele profesionale la ușă. Mai mult, el a subliniat că nu a reușit întotdeauna, dar este recunoscător că cei dragi lui l-au înțeles și au continuat să îl susțină.

,,În toți anii ăştia am învăţat, zic eu, să las din ce în ce mai mult la uşă problemele profesionale în momentul în care intru în casă. Nu întotdeauna reuşesc, dar sunt recunoscător pentru faptul că soţia mea, copiii mei, mama mea mă înţeleg şi mă susţin”, a spus el, pentru viva.ro.

,,A fost un eveniment aşa cum…”

Cântăreața a susținut că discreția îi reprezintă pe amândoi, iar nunta lor a avut loc într-un loc de poveste și a fost un eveniment simplu și pe placul lor. Cea din urmă a subliniat că ambii și-au dorit asta și că cel mai important a fost faptul că au fost înconjurați de prieteni și familie.

Lavinia Pîrva: Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste.

Ștefan Bănică: fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!