28 oct. 2024 | 21:31

Ana Baniciu și-a botezat fiul în secret. Primele imagini cu cel mic în brațele nașei Raluka

Monden
Ana Baniciu și-a botezat fiul în secret. Primele imagini cu cel mic în brațele nașei Raluka
Ana Baniciu și-a botezat fiul în secret. Primele imagini cu cel mic în brațele nașei Raluka

La aproape cinci luni de când a născut, Ana Baniciu și-a botezat băiețelul. Micuțul a fost creștinat într-un cadru restrâns, iar mămica, dar și nașa, Raluka, au avut mari emoții. Primele imagini de la eveniment.

Ana Baniciu și Edi Kovacs și-au botezat copilul

La începutul lunii iunie, Ana Baniciu devenea mămică pentru prima dată. Ea și soțul ei au un băiețel, care în acest weekend a devenit creștin. Micuțul a primit taina botezului și a fost ținut în brațe la biserică de nașa Raluka. Artista și mama micuțului sunt bune prietene, iar Ana Baniciu i-a cerut Ralukăi să îi boteze copilul încă de când se afla la maternitate.

Mămica a publicat primele imagini de la botezul lui Aris și a scris în dreptul lor: ”Ieri s-a creștinat băiatul nostru minunat! Am fost în familie, în liniște și în emoție”. La rândul său, nașa Raluka s-a fotografiat cu finuțul ei și a scris pe Instagram: ”Sunt mândră că sunt nașa ta. Ești iubit până la cer și înapoi”.

Ana Baniciu, despre provocările din viața de mamă

De când și-a adus pe lume bebelușul, Ana Baniciu le-a mărturisit celor care o urmăresc pe Instagram cu ce fel de provocări a avut de-a face în viața de mămică. Artista a recunoscut că nu i-a fost ușor să își intre în rol, dar ”meseria” de mamă îi aduce și foarte multă satisfacție.

​”Ăștia suntem noi, de două luni nedezlipiți! Cele mai intense două luni din viața mea… cu un amalgam de sentimente, de trăiri… cu râs și cu plâns, cu mici sperieturi, emoții, lapte peste tot și enorm de multă iubire! În cele două luni ne-am cunoscut, ne-am acomodat unul cu celălalt, iar acum știu după tipul plânsului și tonul lui, ce are nevoie. Au fost două luni greuțe, nu zic nu. Cu toate astea… toate se șterg cu buretele când ii văd ochii lui verzi și obrajii grasani… se oprește timpul în loc!”, scria Ana Baniciu, pe contul său de Instagram, în urmă cu câteva luni.

Ana Baniciu a născut puțin mai devreme decât se aștepta, după cum a povestit chiar ea. Artista se pregătea pentru o naștere naturală, însă din cauza unor complicații, a fost nevoită să nască prin cezariană. Cu toate că nu a fost așa cum și-a planificat inițial, emoția venirii pe lume a fiului ei a făcut-o să uite de orice inconvenient.

 

Parteneri
Iancu Sterp și-a adus tatăl la nuntă. Cum a reacționat mama Geta când și-a văzut fostul soț prezent la petrecere
Redactia.ro
Sanda Țăranu îi dă replica Marinei Voica, vecina ei din Breaza. De ce a pus punct, de fapt, vizitelor: „Lucrurile s-au mai schimbat”. Care casă e mai frumoasă?
Click.ro
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu. 'Am băgat foarte mulți bani'
Unica.ro
Nativii cu un final de an de coșmar. Vor avea probleme peste probleme
EVZ.ro
Delia, accidentare în timpul cursei de pe munte. Ce a pățit cântăreața: „Imagini șocante”
Spynews
România, decizia care aruncă în aer Rusia. Anunț oficial MApN: Vor fi distruse și neutralizate
Capital.ro
De necrezut! Ce pensie are Mihaela Tatu după 30 de ani de carieră: "Cu pensia pe care o am, nu pot să trăiești"
Avantaje
Vestea pentru milioane de români! Se oferă noi SERVICII GRATUITE pentru pensionari
Mediaflux
“Dezamăgirea zilei”. Au divorțat, dar s-au împăcat. Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au isterizat din nou internetul / VIDEO
Spynews.ro
Două alimente consumate zilnic de români s-au dovedit a fi cancerigene
Realitatea.net
Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Ileana și Claudiu Voicu, apariție spectaculoasă la nunta finilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro