Ce a observat Ella de la Puterea Dragostei la Jador. Dezvăluiri după Survivor România 2021

Ce a observat Ella de la Puterea Dragostei la Jador. Dezvăluiri după Survivor România 2021
Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre atitudinea lui Jador la Survivor România

Ella de la Puterea Dragostei a făcut o dezvăluire neașteptată cu privire la comportamentul lui Jador în competiția Survivor România. Bruneta a observat un aspect familiar în atitudinea cântărețului, mai cu seamă pentru că cei doi au format în trecut un cuplu, pe când se aflau în casa Puterea Dragostei. Află ce a observat Ella la Jador.

Jador și Ella au fost îndrăgostiți. Acum bruneta l-a dat uitării pe artist

Emisiunea de la Kanal D a reușit să unească destinul mai multor cupluri, printre care și pe cel al lui Jador și al Ellei. Cei doi au format o pereche extrem de urmărită o lungă perioadă de timp. Totuși, relația lor a fost una tumultoasă, marcată de sentimente puternice, declarații de dragoste dar și gelozii și scandal. După mai multe episoade în care Ella și Jador s-au certat și împăcat frecvent, cuplul și-a spus adio. Frumoasa brunetă a suferit însă extrem de mult și abia acum a reușit să depășească momentul. Ella s-a afișat recent cu noul său iubit, alături de care s-a filmat, clip pe care l-a postat pe unul dintre conturile sale de socializare.

Chiar e ok, nu mă aşteptam nici eu. E un tip tare mişto. Sunt liberă şi pot să fac ce vreau, să mă văd cu cine vreau. E un băiat cu care am şi colaborat. E un băiat ce pare din altă epocă, are altă educaţie. Ne simţim tare bine împreună, a mărturisit Ella de la Puterea Dragostei cu puțin timp în urmă.

Ce a observat Ella de la Puterea Dragostei la Jador. Bruneta l-a dat de gol

Un episod tensionat a avut loc în cadrul competiției Survivor România după ce Jador a dat cu piciorul în ghiozdanul lui Zanni, unul dintre concurenți. Între aceștia a izbucnit apoi o ceartă, în urma căreia Jador a afirmat despre colegul său că nu este bărbat. Pentru că a fost bărbatul pe care l-a iubit o lungă perioadă de timp, Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre reacția lui Jador. Aceasta consideră că îl cunoaște suficient de bine pentru a-și da seama ce se ascunde în spatele comportamentului bărbatului.

Urât! Așa face când e nervos și are o atitudine proastă. Nu e o glumă. Eu îl cunosc mai bine. Foarte bine. Știu când face niște chestii. Am fost, da (împreună). Parcă. Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. Dacă sunt camere, trebuie să își ceară scuze. Nu știai cum e el în fața camerelor? E realitatea. Tot l-am scutit. Dacă nu erau camerele îi lua mult să își ceară scuze, a mărturisit Ella de la Puterea dragostei la Ștafeta Mixtă cu Alex și Cornelia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI