Jador și Costi Ioniță, desființați de vedetele de la Survivor. Care este adevărul despre cei doi

Jador și Costi Ioniță, desființați de vedetele de la Survivor. Care este adevărul despre cei doi
Costi Ioniță și Jador, desființați de coechipieri. Ce spun Faimoșii despre colegii de tabără?

Jador și Costi Ioniță sunt adorați de fanii care îi urmăresc de acasă cu sufletul la gură, dar la polul opus în ceea ce privește simpatia lor se află vedetele de la Survivor. Câțiva din coechipierii lor au făcut afirmații dure în privința acestora.

Noi controverse în tabăra Faimoșilor. Jador și Costi Ioniță, desființați de unii din coechipieri

Faimoșii încearcă pe cât posibil să rămână uniți, mai ales când soarta nu le surâde și simt gustul eșecului în fața Războinicilor. Fetele de la Survivor sunt cele care trag un semnal de alarmă și susțin că sunt extrem de nemulțumite de unii colegi.

Mai exact, de felul în care sunt tratate de către Costi Ioniță și Jador. Simona Hapciuc și Alexandra Stan sunt două dintre fetele de la roșii care au mărturisit cu părere de rău că majoritatea bărbaților din tabăra acestora sunt misogini.

„Părerea mea, din păcate, pe care mi-o susțin foarte tare, este că avem o echipă din bărbați foarte misogini. Nu sunt respectoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță. Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea. Ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate”,a spus Simona Hapciuc de la Faimoși, despre băieții din echipa ei.

Probleme în paradisul vedetelor

„Bărbații mi se par misogini, au o atitudine de macho. Eu și cu Simo ne ocupăm de foc, aducem lemne, cu Majda mătur zi de zi în casă. Mi se pare că nu suntem luate în serios”,a spus și Alexandra Stan, confirmând spusese colegei ei. La polul opus se află Majda, care dezvăluie că nu e deranjată de replicile colegilor, considerându-le glume nevinovate.

„Nu mi se pare că băieții sunt misogini. Ei sunt foarte, foarte glumeți. Le-am zis la un moment dat să aibă grijă ce permit. Eu dacă aș fi deranjată le-aș zice”,a spus Majda despre comportamentul băieților.

Cei pe care îi respectă, însă, Alexandra Stan sunt Culiță sau Moro, iar pe Jador și Costi Ioniță îi introduce într-o categorie care lasă de dorit, spunând că au o gândire foarte învechită. Din păcate pentru telespectatorii Survivor, lanțul controverselor și al șicanelor continuă tot în echipa vedetelor, care se obișnuiesc destul de greu cu personalitățile puternice pe care le au.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI