Intrare surpriză în casa Puterea Dragostei. Ce fostă vedetă Kanal D a devenit concurent

Intrare surpriză în casa Puterea Dragostei. Ce fostă vedetă Kanal D a devenit concurent
Intrare surpriză în casa Puterea Dragostei

Intrare surpriză în casa ”Puterea Dragostei”! O fostă vedetă a televiziunii Kanal D, care a participat la ”Exatlon”, a devenit concurent. Iată cine a decis să ia parte la acest show matrimonial, cu speranța că își va găsi jumătatea și că va intra, astfel, într-o nouă etapă a vieții sale.

Ce fostă vedetă Kanal D a devenit concurent la ”Puterea Dragostei”

Noul concurent de la emisiunea ”Puterea Dragostei” este nimeni altul decât Alex Stoica. Tânărul a fost ”războinic” în cel de-al treilea sezon al show-ului ”Exatlon”. Fetele au fost impresionate de felul în care arată noul Făt-Frumos care a sosit în casa iubirii. De altfel, pentru un asemenea aspect, el a muncit încă din copilărie, de la vârsta de 11 ani.

”Am făcut 8 ani de atletism. După ce am terminat liceul am făcut un an de box și ulterior mi-am dat seama că era foarte târziu să fac box și mi-am dorit să mai fac un sport, ca să pot să ajung la Jocurile Olimpice. Și am făcut caiac al treilea sport, pe care l-am practicat câțiva ani, până în 2016. Apoi m-am lăsat pentru că au fost niște probleme la nivel de federație. De atunci am fost personal trainer și am încercat și partea de fitnnes, câștigând câteva premii la concursuri, la clubul unde activăm în Galați.”, a spus Alex Stoica.

Noul concurent de la ”Puterea Dragostei” a trăit o dramă cumplită

Înainte de concursul ”Exatlon”, Alex Stoica a primit o lovitură teribilă de la viață. Tatăl său a murit la data de 30 august, de Sfântul Alexandru, când el își sărbătorește numele. Înmormântarea a avut loc chiar de ziua de naștere a noului concurent de la ”Puterea Dragostei”. Adică pe 3 septembrie, când el a împlinit vârsta de 26 de ani.

”Atunci, în sezonul 3, am fost precum un cal, am stat două luni și jumătate, ăsta a fost scopul meu, măcar dacă nu mă vede tatăl meu, măcar mă vadă prietenii lui, familia etc. Îl visam de multe ori când eram în competiție. Când eram la baracă aveam un ritual al meu, mă rugăm la Dumnezeu și îmi ziceam mereu că vorbeam cu el și îl simțeam lângă mine. Tata a făcut și el sport, probabil de la el moștenesc pasiunea pentru sport, competitivitatea, dorința de a fi mai bun și de a înfrunta orice obstacole”, a spus Alex Stoica.

O fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” este însărcinată

Recent, o fostă concurentă de la emisiunea matrimonială ”Puterea Dragostei” de la Kanal D a anunțat că este însărcinată. Bernadette Tebrn, alias Berba, a dat vestea cea mare prin intermediul unui clip pe care l-a publicat pe TikTok. Tatăl copilului este Philip Albu, pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului.

Nu în urmă cu mult timp, Berna anunța că ea și Philip nu se mai înțeleg la fel de bine ca la început. Motivul ar fi fost că au început să apară gelozii atât din partea ei, cât și din partea lui. Totuși, se pare că cei doi au trecut peste probleme și că vor aduce un suflet pe lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI