21 oct. 2020 | 18:43

Ella de la Puterea Dragostei iubește din nou? Cine este noul bărbat din viața brunetei

Știri generale
Ella de la Puterea Dragostei iubește din nou? Cine este noul bărbat din viața brunetei
Ella de la Puterea Dragostei iubește din nou?

Ella, fosta concurentă de la emisiunea ”Puterea Dragostei” are o nouă relație? Ea spune că a lăsat trecutul în urmă și acum se vede cu cineva. Cine este bărbatul misterios din viata frumoasei brunete.

Cine este noul bărbat din viața fostei concurente de la ”Puterea Dragostei”

Într-un vlog al prietenului ei, Robert Ionescu, Ella a mărturisit că se vede cu un bărbat despre care vorbește numai de bine. În plus, Ella a dezvăluit că tânărul este un tip foarte ”mișto”, un băiat foarte educat cu care a și colaborat la un moment dat. Însă, ea nu a vrut să dezvăluie despre cine este vorba.

”Chiar e ok, nu mă așteptam nici eu. E un tip tare mișto. Sunt liberă și pot să fac ce vreau, să mă văd cu cine vreau. E un băiat cu care am și colaborat. E un băiat ce pare din altă epocă, are altă educație. Ne simțim tare bine împreună”, a dezvăluit Ella în vlogul lui Robert Ionescu, potrivit WOWbiz.ro.

Nu are nici o legătură cu ”Puterea Dragostei”

Potrivit unor surse din apropierea frumoasei brunete, s-ar părea că tânărul nu face parte din vechiul anturaj al fostei concurente sau al celor de la ”Puterea Dragostei”.

După relația cu Jador, Ella nu a mai fost într-o relație pe care să și-o asume. Cu toate că, atât în timpul sezonului 2 al emisiunii la care a participat, cât și după terminarea acestuia, s-a vorbit mult despre posibilii ei iubiți. Însă, de fiecare dată până acum Ella a infirmat zvonurile.

A izbucnit în lacrimi în direct

De fiecare dată când vorbește despre mama ei, Ella se emoționează, deoarece, după cum a spus în repetate rânduri mama ei este nevăzătoare. Cea mai mare dorință a fostei concurente de la ”Puterea Dragostei” este ca mama ei să o poată vedea.

Invitată în platoul emisiunii ”Teo Show”, bruneta a spus că mama ei își dorește să o poată vedea măcar în ziua când va îmbrăca rochia de mireasă.

Mă faci să plâng. Veneau vecinii și îi spuneau că are o fată foarte frumoasă. Mama zicea Mulțumesc, dar cum arată, cum se îmbracă? Și venea și mă pipăia mereu dacă îmi cumpăram o rochie nouă sau mă pregătea să plec undeva.

Cine este noul bărbat din viața Ellei

Cine este noul bărbat din viața fostei concurente de la Puterea Dragostei

Dacă ajungeam acasă după o săptămână, două, venea, mă pipăia. Ai mai slăbit, te-ai mai îngrășat. Mă pipăia peste tot. Ce să spună? Tot timpul că își dorește să mă vadă.

Eu cred că în mintea ei s-a împăcat (n.r cu ideea că nu va vedea), dar tot timpul se roagă. Cu toții ne-am rugat. Ea își dorește foarte mult ca măcar în ziua în care voi îmbrăca rochia de mireasă să mă vadă, a spus Ella în direct.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro