Survivor România 2021. Jador a pus ochii pe o concurentă. Cine l-a dat de gol: ”Ea e genul lui”

Cine este concurenta pe care Jador a pus ochii

Carismaticul cântăreț reușește să cucerească femeile oriunde merge. Aflat în competiția Survivor România 2021, Jador a pus ochii pe o concurentă, alături de care apropiații săi cred că ar face pereche bună. Se pare că artistul este mai pregătit ca oricând să o dea uitării pe care care a reprezentat prima sa iubire. Cine este femeia alături de care Jador ar putea să înceapă o relație.

Artistul a suferit mult după prima sa iubire

Jador a devenit cunoscut în urma unei emisiuni TV în care își căuta jumătatea. Astfel, prima iubire a cântărețului a fost Georgiana, cea căreia i-a purtat sentimente puternice și pe care a descoperit-o în casa de la Puterea Dragostei. Din păcate, greșelile de pe parcursul relației au dus la destrămarea cuplului. Jador a recunoscut că a greșit în fața tinerei, însă acest lucru nu a putut să schimbe lucrurile dintre ei. Pentru că a suferit mult în urma acestei relații, artistul s-a hotărât să participe la Survivor România 2021 pentru a putea să o uite pe Georgiana.

Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea, declara Jador în urmă cu mai mult timp.

Jador a pus ochii pe o concurentă. Cine este tânăra care i-a sucit mințile

Se pare că planul artistului de a redescoperi dragostea în cadrul noii competiții dă roade. Jador a pus ochii pe o concurentă, despre care apropiații acestuia au vorbit recent. Prietenii din anturajul cântărețului l-au dat de gol pe acesta. Ei susțin că femeia este chiar genul său. Bianca Comănici, fostă concurentă la Puterea Dragostei, a vorbit prima despre posibila idilă care se naște între Jador și Simona Hapciuc. Aceasta consideră că între cei doi concurenți se poate lega ceva. Mai cu seamă că Simona este genul de femeie pe care Jador îl apreciază.

Îl cunosc bine pe Jador, și știu că, la un moment dat, se va apropia mai mult de o față. Știu și de cine i-ar plăcea, cine este genul lui. Am văzut că s-a vehiculat că s-a uitat la o războinică sau că ar fi atras de Alexandra Stan. Vă spun eu că nu este așa. Jador va fi apropiat de Simona Hapciuc, ea este genul de femeie de care să fie el captivat, a afirmat Bianca Comănici, în cadrul unei intervenții la WOWbiz.

De asemenea, un alt prieten de-al lui Jador consideră că Simona ar putea să îi pună capac cântărețului, dat fiind că cei doi se tot tachinează în ultima vreme în cadrul competiției.

Lui îi place să fie șeful într-o relație, dar am văzut că nici cu ea nu îi merge. O va da pe brazdă într-un final, în cazul în care va fi hotărât să facă acest lucru. Jador este imprevizibil, susține și prietenul artistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI