Ce a furat Zannidache la Survivor România: ‘Am împărțit cu echipa’. Gestul incredibil din Dominicană

Zanni a făcut un gest care cu greu poate fi trecut cu vederea, mai ales în competiția Survivor. Condițiile încep să devină din ce în ce mai dificile pentru concurenții din Republica Dominicană.

Ce a furat Zannidache la Survivor România

Cu energia pe care o consumă pe trasee și mâncarea, de cele mai multe ori, prea puțină astfel încât să le ajungă pentru toți, un lucru mai puțin obișnuit a avut loc la Survivor.

Mai exact, Zanni a făcut un gest reprobabil, pentru care ar putea plăti chiar cu eliminarea din competiție. Ce s-a întâmplat cu Faimosul și de la ce a plecat totul? Ei bine, a fost vorba despre un furt.

Zanni a recunoscut totul în Consiliul de nominalizare de la Survivor, iar mărturia lui i-a șocat atât pe Faimoși, cât și pe Războinici.

În contextul disputei cu Elena Marin, el a dezvăluit că a găsit două pachete de biscuiți pe care le-a împărtțit cu colegii lui.

Zanni a explicat că și Elena Marin a mâncat din respectivul pachet de biscuiți, ba chiar i-a mulțumit concurentului după ce i-a oferit.

„Ea m-a acuzat de cumpărare după momentul cu biscuții. Să recunosc pentru cei de acasă.

Când îmi e foame, dacă găsesc un pachet de biscuiți pe jos pe stradă îl iau. Am găsit un pachet de biscuiți și l-am luat. Am furat. Îmi asum. Se numește furt, că nu aveam voie. Am vrut să-l împart cu echipa. Și am văzut-o pe Elena singură pe plajă și am spus că s-ar bucură să-i dau un biscuite, doi”, a povesitt Zanni.

Va fi eliminat Zanni pentru gestul făcut? Anunțul lui Daniel Pavel

Concurentul a continuat și a dezvăluit că i-a oferit Elenei biscuiți, iar ea a acceptat bucuroasă acest gest.

Mai mult, fosta asistentă Tv a acceptat să ia și din al doilea pachet de biscuiți. Inițial, spune Zanni, Elena ar fi refuzat de frică să nu fie judecată mai apoi și de repercusiunile gestului.

„M-am dus la Elena, deși ceva în mine îmi spunea să nu-i dau. Și i-am spus „ia”. Și ea mi-a mulțumit. După ce am plecat, după o discuție cu Moro, ea a venit la mine și mi-a spus „nu vreau. Mă oftic că nu mi-ați dat și mie și mi-e frică că îmi puteți scoate ochi”.  Mai  aveam un pachet de biscuiți, a spus  că  nu, dar a luat  și din ăla. Ea a vrut  să  nu ia  ca să  nu-i scoatem ochii. A spus  că îi  e  frică, dar a luat  în continuare ”, a dezvăluit Zanni.

Prezentatorul Daniel Pavel a explicat că situația va fi analizată, în urma încălcării regulamentului și se va lua o decizie în ceea ce îl privește pe Faimos.

„Pentru că ai recunoscut că ai încălcat regulamentul o să luăm o decizie în zilele următoare, pentru fapta pe care ai comis-o”, a precizat gazda emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI