Zannidache, eliminat de la Survivor România? Dan Pavel a făcut anunțul șoc

Zannidache, eliminat de la Survivor România? Dan Pavel a făcut anunțul șoc
Zannidache, eliminat de la Survivor Romania?

Dan Pavel a făcut anunțul șoc despre Zannidache. Pleacă cel mai controversat Faimos de la Survivor România? Clipul care a devenit viral pe internet i-a blocat pe fanii competiției din Republica Dominicană. Despre ce este vorba, de fapt.

Zannidache, eliminat de la Survivor România?

Tensiunile au atins cote maxime la Survivor România. Fanii celui mai dur reality-show din Republica Dominicană au rămas șocați de anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel. Din spusele gazdei concursului, Zannidache ar fi în pericol de eliminare de la Survivor România, sau cel puțin asta au dedus urmăritorii emisiunii de la Kanal D, care au luat cu asalt platformele sociale.

În promo-ul pentru ediția de vineri, 16 aprilie, Zanni primește o lovitură dură, în timpul primului Consiliu de nominalizare al săptămânii. Se pare că Faimosul ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România și urmează să afle care îi va fi pedeapsa, în această seară, de la 20.00, la Kanal D.

„Zanni, pentru ca tocmai ai recunoscut ca ai incalcat regulamentul desi stiai ca nu se poate si nu e voie, o sa luam o decizie in zilele urmatoare si o sa ti-o comunicam!”, i-a spus Daniel Pavel lui Zanni la Survivor România.

Războinicii au observat clar că plecarea lui Cătălin Moroșanu i-a dezechilibrat pe Faimoși, care nu se așteptau ca unul dintre cei mai buni concurenți din competiție să fie eliminat.

„Cu siguranta, plecarea lui Morosanu ii va afecta clar pe Faimosi. Cum a zis-o el, era un lider adevarat!”, a zis Albert de la Războinici.

Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor România, din motive medicale

Faimosul luptător Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România. Sportivul s-a retras din competiție, la insistențele medicilor. Moro și-a luat rămas bun de la colegii săi Faimoși dar și de la Războinici, fiind aplaudat de către toți, în picioare.

„Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele.

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o săieșim și o să ne gândim ce am făcut aici.

Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi. A fost o onoare să lucrez cu voi, Faimoși.”, a fost mesajul emoționant al lui Cătălin Moroșanu de la Consiliul de urgență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI