Elena Marin are încă un aliat la Survivor România. Relația care îl va enerva pe Zannidache

Raluca Dumitru și Irisha sunt cele mai noi concurente de la Survivor. Cele două au venit în competiție pregătite să câștige marele premiu și să dea tot ce au mai bun în probele de pe traseu.

Elena Marin are încă un aliat la Survivor România

Deși au avut parte de primiri călduroase, sau mai puțin călduroase din partea câtorva concurenți de la Faimoși

Cele două au puterea de a schimba strategia și calculele Faimoșilor, iar asta pentru că votul lor are mare greutate la viitoarele Consilii de Eliminare.

Elena Marin a vorbit cu cele mai noi concurente și le-a explicat faptul că trebuie să aleagă de ce parte a echipei trebuie să fie. Zanni, unul dintre cei mai buni concurenți, a purtat și el discuții cu fetele și a încercat să o atace pe Elena Marin, spunând că pe ea o deranjează că a rămas singura fată din echipă.

Cu toate acestea, Zanni nu știe că Elena Marin a fost colegă timp de aproape 5 ani cu Raluca Dumitru. Cele două au împărțit platoul de televiziune. Pe vremea când Raluca Dumitru prezenta matinalul alături de Răzvan Botezatu, Elena Marin era asistenta lui Mihai Morar.

Cu toate că nu se vedeau prea des, cele două lucrau în același trust, așa că se cunosc destul de bine. Rămâne de văzut dacă Raluca și Irisha se vor alătura taberei condusă de Elena Marin sau vor intra în grupul lui Zanni, care a avut de suferit după ce Ana Porgras a ieșit din competiție.

Elena Marin și Zanni, la cuțite

Este deja cunoscut conflictul dintre Elena Marin și Zanni. Logodnicul Elenei Marin a spus că Zanni a votat-o spre eliminare pe concurentă pentru a își duce la final planul, acela de a scăpa de Jador și Elena Marin.

„Cât despre cel care a nominalizat-o, cred că a împachetat frumos acțiunea să. Să fim serioși, concurentul care a susținut de la început că e pe cont propriu și ar face orice să câștige, acum vrea binele echipei? Zanni ar face orice să scape de Jador și de Elena Marin, ar fi cel mai fericit dacă ei ar fi eliminați.

Se vede clar că are o problema cu cei doi, argumentele sunt din ce în ce mai evidente. Spre exemplu, Elena a discutat cu colegele noi și le-a sfătuit despre joc și camp, fără să atace vreun coleg. În schimb, Zanni nu a ratat ocazia să folosească noi jigniri la adresa Elenei, atât în prezența ei, cât și în față noilor colege”, a spus Andrei, logodnicul Faimoasei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI