Planul secret al lui Zanni la Survivor. Ce a dezvăluit logodnicul Elenei Marin

Planul secret al lui Zanni la Survivor. Ce a dezvăluit logodnicul Elenei Marin
Planul secret al lui Zanni la Survivor. Dezvăluirile logodnicului Elenei Marin

Logodnicul Elenei Marin a devoalat strategia lui Zannidache, după ce legătura dintre cei doi Faimoși a fost zgruncinată din nou de o neînțelegere. Partenerul dansatoarei crede că tânărul artist are un plan clar pentru a o da afară atât pe iubita lui, cât și pe Jador.

Logodnicul Elenei Marin, părere despre strategia lui Zanni de la Survivor

Apele s-au agitat din nou în cel mai recent Consiliu de eliminare de la ”Survivor România”. Înainte de a fi anunțat cel care va pleca acasă, anume Mellina, tabăra roșie a clocotit în discuții și strategii. Deși gândite și reușite, vedetele păstrându-și echipa întreagă, Faimoșii nu strălucesc în ceea ce privește comunicarea. Zanni a povestit în arenă că au discutat împreună pentru a alege un posibil concurent trimis din mâna celui preferat, sacrificat, de asemenea, pentru a nu pune echipa în pericol.

În seara cu pricina, chiar el a fost favoritul publicului, așa că a avut neplăcerea de a-și pune în pericol un coechipier. A ales-o pe Elena, motivând că, în urma calculelor sale și a voturilor din trecut, cu siguranță, cu oricine se va lupta, nu va ieși din concurs. Așa a și fost, numai că celelalte vorbe ale artistului s-au dus tăvălug, în mintea Elenei, cel puțin, rămânând o altă impresie.

„Am simțit că vrea să mă cumpere și să îl votăm în final pe Culiță, să-l trimitem spre eliminare. Eu am zis asta”, a explicat Elena.

„Ea înțelege ce vrea. Adică dacă eu nu i-am pronunțat lui numele înseamnă că ți-am sugerat să-l trimitem pe el? Și eu chiar am vrut să mă împac”, a completat Zanni.

Astfel, deși cu echipa întreagă, Faimoșii zac în îndoieli și tensiuni. Cu toate acestea, din România, logodnicul Elenei susține că Zanni a uneltit un plan împotriva ei și că această nominalizare este, de fapt, începutul procesului construit de el pentru a o da afară din junglă.

„Ar fi cel mai fericit dacă ei ar fi eliminați” 

„În primul rând, o felicit pe Elena pentru că este singura concurență prezentă încă de la începutul Survivor România, care încă luptă și rezistă eroic. Poate oamenii nu realizează, dar pentru femei este mult mai greu să reziste în condițiile de acolo din cauza transformărilor care se produc în corp.

Elena, în modestia ei, sunt convins că nu își poate imagina cât de susținută este aici, în țară. Oamenii o apreciază și o votează și le mulțumim pentru asta. Cât despre cel care a nominalizat-o, cred că a împachetat frumos acțiunea să. Să fim serioși, concurentul care a susținut de la început că e pe cont propriu și ar face orice să câștige, acum vrea binele echipei? Zanni ar face orice să scape de Jador și de Elena Marin, ar fi cel mai fericit dacă ei ar fi eliminați.

Se vede clar că are o problema cu cei doi, argumentele sunt din ce în ce mai evidente. Spre exemplu, Elena a discutat cu colegele noi și le-a sfătuit despre joc și camp, fără să atace vreun coleg. În schimb, Zanni nu a ratat ocazia să folosească noi jigniri la adresa Elenei, atât în prezența ei, cât și în față noilor colege”, a spus Andrei, logodnicul Faimoasei, pentru WOWbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI