Zannidache, un nou derapaj la adresa Elenei Marin la Survivor: ‘Du-te și împușcă-te’

Zannidache, un nou derapaj la adresa Elenei Marin la Survivor: ‘Du-te și împușcă-te’
Zannidache, un nou derapaj la adresa Elenei Marin la Survivor

O nouă zi, un nou scandal la Survivor România. Conflictele dintre Zanni și Elena Marin sunt departe de a se fi încheiat. Trapperul a avut parte de un nou derapaj în timpul emisiunii, jignind-o, din nou, pe colega sa Faimoasă. Ce s-a întâmplat, acum, între cei doi: ‘Du-te și împușcă-te’. 

Zannidache, un nou derapaj la adresa Elenei Marin la Survivor

Zanni a răbufnit după plecarea Anei Porgras de la Survivor, lucru pe care telespectatorii l-au putut vedea cu ochiul liber. Artistul a izbucnit în plâns în timpul Consiliului de eliminare, de acum două săptămâni, când coechipiera și partenera sa de ștafetă a părăsit competiția, după ce a fost nominalizată de Jador.

De atunci, Zanni i-a mărturisit prezentatorului Daniel Pavel că simte lipsa Anei Porgras și că a avut mari probleme în a se concentra pe traseu din această cauză. Artistul cu peste 100 de tatuaje i-a aruncat săgeți veninoase Elenei Marin, acuzând-o de faptul că își dorește să rămână singura fată din echipa Faimoșilor, pentru a fi în centrul atenției, numind-o șarpe și falsă.

„O să vedeți cum o să voteze echipa asta cele mai bune persoane, pentru că unii vor să rămână cei mai proști, să aibă șanse mai mari. Pe teatrul ăla ieftin, nu mă așteptam să iasă. Nu pot să accept că Elena s-a bucurat că a plecat Ana afară, să rămână ea cea mai bună. Te dai bine pe lângă Jador și spui că îți pare rău. Ai vrut să fii ultima fată aici, ți-a picat fața când au venit fetele noi.

Ana nu s-a certat cu nimeni, era bună cu toți, gătea, era gospodină și aducea puncte. Jador nu a votat-o pe Elena, ci pe Ana. Ce sunt pușcăriile astea? Lasă pușcăriile astea de femeie neajunsă. Să mor dacă îți mai permit să ai teatru ieftin aici! Du-te și împușcă-te! Vrei să rămâi singură să strălucești. Așa vrei să câștigi  Survivor, îi votezi pe ăia buni. Îi privești pe toți cu ochi de șarpe și apoi spui că nu te așteptai!”

Elena Marin spune că Zanni ar fi vrut să o „cumpere”

În timpul Consiliului de eliminare de duminica trecută, conflictele dintre Zanni, Jador și Elena Marin au atins cote maxime. Protejatul lui Alex Velea a ieșit favoritul publicului și a propus-o spre eliminare pe Faimoasa coregrafă. Motivele sale au fost unele pur strategice, a declarat Zanni, pentru că era convins că Elena se va salva, fiind una dintre cele mai îndrăgite și apreciate concurente de la Survivor România.

Cu toate acestea, când prezentatorul emisiunii i-a dat cuvântul, dansatoarea a relatat un dialog care a avut loc întrea ea și Zanni pe plajă, înainte de Consiliul de eliminare.

Fosta asistentă a lui Mihai Morar de la Antena Stars a declarat că a simțit că Zanni ar fi vrut să o „cumpere”, indirect, convingând-o să-l voteze pe Culiță Sterp pentru a fi propus pentru eliminare.

„Ma asteptam la acest vot. In urma cu doua zile mi-a zis ca m-ar vota pe mine din punct de vedere social. Am simtit ca vrea sa ma cumpere. Singurul d ecare nu a vorbit a fost Culita. Am inteles ca ar fi o posibilitate sa fie votat Culita. Nu am acceptat cand a zis, esti fata desteapta, stii ce ai de facut!” , a declarat frumoasa Elena la Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI