Eliminare șocantă la Survivor 2021. Se face Consiliu de Urgență pentru a da afară un concurent problematic

Surprize de proporții la Survivor, acolo unde se va convoca un Consiliu de Urgență chiar după jocul pentru recompensă.

Eliminare șocantă la Survivor 2021

Un concurent va fi eliminat din competiția Survivor, iar prezentatorul va face anunțul neașteptat. În ediția de la Survivor de joi vor fi multe tensiuni și certuri grave între concurenții celor două echipe.

Lucrurile înceă să devină din ce în ce mai agitate în tabără Războinicilor, dar și în cea a Faimoșie. Culiță Sterp e hotărât să nu se mai bazeze pe nimeni și să lupte pentru marele premiu singur.

„Ala e imbarligator si nu vrea in grupul lui, ala nu vrea in grupul celuilalt, nu stiu ce e aici. Eu nu am nevoie nici de Jador, nici de Elena, nici de Zanni, nici de nimeni in competitia asta ca sa raman”, a explicat Culiță Sterp. 

Conflicte din ce în ce mai mari la Războinici și Faimoși

Pe de cealaltă parte, în echipa Războinicilor se conturează un nou scandal de proporții. Este vorba despre Albert și Sorin, cel din urmă fiind nominalizat spre eliminare, în timp ce Albert a ieșit pentru a cincea oară favoritul publicului.

Acum, Sorin îl compară pe Albert cu Jador, amintind cum artistul a nominalizat-o pe Ana Porgras, care a părăsit competiția, deja era o concurentă foarte puternică.

„Avem un nou Jador in echipa! Sunt plin de nervi cand este votata o persoana care nu merita”. 

Nici Vera și Maria de la Războinici nu se înțeleg prea bine. Mai mult, ele se amenință cu bătaia iar conflictul escaladează rapid.

„Tu, nebuno, zi mersi că îți fac curat…Uite ce ai facut acolo! Nu, deci o iau la bătaie dacă mai face asa. O bat, să mor eu de nu o bat.  Nu știu de ce a venit la Survivor”, a spus Vera.

Urmează o ediție plină de surprize, în care vom afla cine câștigă jocul pentru Recompensă și cine va fi concurentul care părăsește Survivor. Va fi o explozie de sentimente și multe conflicte vor exploda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI