Andra, îngrozită de ce a putut face un concurent la Românii au talent: ”Nu mi-aș dori să facă asta copilul meu”

Andra, îngrozită de ce a putut face un concurent la Românii au talent: ”Nu mi-aș dori să facă asta copilul meu”
Andra, îngrozită de ce a putut face un concurent la Românii au talent ”Nu mi-aș dori să facă asta copilul meu”

O nouă ediție, o nouă surpriză la Românii au Talent. Andra a rămas șocată de numărul unui concurent de numai nouă ani. Ce a putut face copilul a fost extraordinat. Florin Călinescu a rămas fără cuvinte: „Ai voie să faci așa ceva?”

Andra, îngrozită de ce a putut face un concurent la Românii au talent

Nick Angelo are noua ani și este unul dintre cei mai puternici copiii din lume. Primul pumn l-a dat când avea numai trei ani de zile, atunci când tatăl său a văzut potențialul din fiul său și s-a decis să-l antreneze. Kickboxingul este un sport dur, care necesită foarte multă disciplină și efort, iar micul Nick știe lucrul acesta foarte bine. Puștiul visează să devină unul dintre cei mai mari kickboxeri din lume, să lupte pe cele mai mari ringuri ale competițiilor internaționale.

„La 3 ani m-am apucat de sportul asta in joaca. Am început să arunc cu pumnul aiurea. Tata a inceput sa imi spuna ca sunt talentat, m-am apucat de sportul asta si uitați unde am ajuns. Tata e antrenorul meu, trage de mine pentru ca vrea sa fiu cel mai bun.

Din 90 de meciuri, am 80 câștigate și 10 pierdute, dar unele sunt trișate și în majoritatea (n.r – meciurilor) m-am bătut cu din ăștia de 14 ani. Sunt cel mai bun din România, sportul ăsta nu-l iau ca pe o joacă, eu îl iau în serios”, a spus Nick Angelo la Românii au Talent.

Și-a depășit propriul record la Românii au Talent

Micul luptător de la și-a depășit propriul record la Românii au Talent, reușind să spargă șase stive de plăci BCA.

 „Aoleu, dar se sparg, nu glumă, nu se crapă doar. Mi se pare incredibil cum un copil atât de mic reușește să se concentreze astfel încât să reușească să facă tot ce a făcut el aici. E un copil-bărbat. Probabil ai văzut la tatăl tău sau la cineva din familie asta, de ești atât de motivat să faci chestia asta.”, a declarat uimită Andra.

Florin Călinescu a fost șocat de numărul prezentat de Nick Angelo la Românii au Talent. Curios de performanțele puștiului, faimosul actor l-a întrebat dacă a fost pus la pământ sau dacă a primit K.O. vreodată. Surprinderea juraților a fost cu atât mai mare atunci când au aflat că micul luptător a fost cel care și-a nimicit câțiva adversari în ring. Actorul l-a întrebat pe cel mic dacă genul acesta de competiții sunt permise pentru minori, iar Nick a spus că da.

„Loviturile la cap la copii sunt periculoase și la oameni mari. Ai grijă, cât de cât. Dacă tu crezi că asta este destinul tău, nu pot eu să arbitrez. Mi-ar plăcea să te duci până unde poți, sănătos să fii.”, l-a sfătuit Florin Călinescu pe micul kickboxer de la Românii au Talent.

Așa cum era de așteptat, Nick Angelo a trecut mai departe, în etapa următoare de la Românii au Talent, cu patru de DA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI