Cum a desființat Florin Călinescu plăcerea mare a Andrei, în direct, la PRO TV: ”Nimic mai ridicol”

Cum a desființat Florin Călinescu plăcerea mare a Andrei, în direct, la PRO TV: ”Nimic mai ridicol”
Cum a desfiintat Florin Calinescu placerea mare a Andrei

Andra nu a scăpat nici de data aceasta de comentariile colegului său de la masa juriului. Cum a desființat Florin Călinescu plăcerea mare a soției lui Cătălin Măruță, în direct, la PRO TV. Actorul nu s-a putut abține și a spus tot. Reacția solistei a fost incredibilă.

Cum a desființat Florin Călinescu plăcerea mare a Andrei, în direct, la PRO TV

Face ce face și nu se potolește. Florin Calinescu a lansat o nouă ironie la adresa Andrei. După ce i-a spus, ediția trecută, că nu poate cânta melodii rock precum cele pe care le interpreta regretata Laura Stoica, de data aceasta actorul s-a legat de genul muzical preferat al artistei. Andra a mărturisit de foarte multe ori, de-a lungul timpului, că este pasionată de muzica spaniolă și de artiștii care cântă muzica latino. Nu doar atât, artista a și colaborat, de-a lungul anilor cu numeroși artiști latino, printre care Enrique Iglesias, David Bisbal și Descemer Bueno.

Discuția a pornit atunci când Smiley a recunoscut un concurent de pe scena Românii au Talent de pe Instagram. Andra a declarat că ea nu-l cunoaște, probabil din cauza faptului că nu l-a auzit cântând muzică latino, ea preferând acest gen muzical. Florin Călinescu a intervenit, spunând cât de ridicolă i se pare muzica latino.

Andra: Mie dacă nu-mi cânta ceva latino, în spaniolă…

Florin Calinescu: Băi, deci fii atent aici, nu există nimic mai ridicol decat muzica spaniolă. Toti lăcrimează, toți se vaită…Două, trei portugheze mai merg, dar spaniolii sunt penibili toți.

Andra: Vai, mie îmi place de mor. Uite, Rosalia cântă pop cu flamenco.

Smiley: Uite, Gipsy Kings, de exemplu. Nu cântă frumos?

Florin Călinescu: Aia e muzică țigănească spaniolă.

Andra, artista preferată a marilor artiști latino

Acum cinci ani Andra a scos piesa Wihout You cu celebrul David Bisbal, care se bucură și astăzi de un imens succes pe Youtube, cu peste 130 de milioane de vizualizări în mediul online. În 2018, Andra a fost contactată pentru a fi vocea feminină pentru hit-ul internațional Nos Fuimos Lejos, alături de Enrique Iglesias și Descemer Bueno, acesta din urmă fiind impresionat de calitățile vocale ale juratei de la Românii au Talent.

Tot în 2018 Andra a scos hitul Sudamericana, un featuring cu Pachanga, care a strâns peste 63 de milioane de vizualizări pe Youtube. Anul următor, Andra și artistul spaniol Descemer Bueno au colaborat pentru a doua piesă, numită Camarero, în vara anului 2019, care a fost ascultat de către 34 de milioane de internauți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI