Concurenta care a ridicat juriul Românii au talent în picioare: ”Nu ai cum să cânți așa!” VIDEO

Concurenta care a ridicat juriul Românii au talent în picioare: ”Nu ai cum să cânți așa!” VIDEO
Concurenta care a ridicat juriul de la Romanii au Talent in picioare

Momentul care i-a ridicat în picioare de jurații de la Românii au Talent. O adolescentă de numai 14 ani i-a cucerit pe Andra și Smiley și i-a emoționat pe toți cu vocea ei superbă. Cine este fata care visează să cânte pe cele mai mari scene ale lumii.

Concurenta care a ridicat juriul Românii au talent în picioare

Are 14 ani și cântă dumnezeiește. Rianna Rusu vine din Pașcani dar are vise foarte mari. Visează să urmeze o facultate de muzică prestigioasă din străinătate și să cânte pe cele mai mari scene din lume. Când a început să cânte, juraților li s-a făcut pielea de găină. Nimeni nu se aștepta ca o voce atât de mare să iasă dintr-un trup firav de adolescentă.

„Sper să trec mai departe dar sper să savurez momentul și să mă simt bine. Am încredere în forțele mele.”, a spus Eliza Rianna Rusu, înainte de a urca pe scena de la Românii au Talent.

Andra și Smiley, cântăreții juriului de la Românii au Talent, au rămas fără replică în fața talentului imens al tinerei Rianna. Ropote de aplauze, ridicat în picioare pentru viitoarea mare divă a mapamondului. Rianna Rusu va deveni, cu siguranță, un star al muzicii.

Ce reacții au avut Andra și Smiley când au auzit-o pe adolescentă cântând

Smiley și Andra au rămas uimiți de talentul extraordinar al micuței Eliza Rianna, pe care o consideră o voce mare, capabilă de a da valoare oricărei piese muzicale.

Andra: Măiculiță, n-ai cum să cânți așa frumos. Vai, ce piesa greă. Ce frumusețe, nu m-am așteptat la așa ceva. Foarte frumos. Ai fost surpriza serii. Cumva când vine o persoană pe scenă încerc să-mi dau eu seama ce ar face, având experiența de atâția ani aici…dar tu ai fost surpriza serii, pentru că ai venit așa timidă. Ai o voce mare. Ești mare, bravo! La 14 ani m-am lansat și eu cu prima piesă și îți doresc să ai o cariera cel puțin la fel de frumoasă cum am avut-o eu, dacă nu chiar internațională. Meriți, fată dragă!

Alexandra Dinu: Eu am adorat momentul ăsta, îți doresc să ajungi acolo unde îți propui să ajungi.

Smiley: Surpriza serii, cântăreața Eliza. Ești genul de voce care poate să câștige competiții de cântat, esti genul de voce care poate să dea valoare unei piese și te felicit pentru ce ai facut în seara asta.

Eliza Rianna Rusu a primit patru de DA de la jurați și merge în etapa următoare a emisiunii Românii au Talent.

Urmăriți Playtech.ro și pe