27 sept. 2020 | 18:42

Adelina Pestrițu e însărcinată?! Primele declarații despre ”un frățior pentru Zeny”

Știri generale
Adelina Pestrițu e însărcinată?! Primele declarații despre ”un frățior pentru Zeny”
Adelina Pestrițu e însărcinată?! Primele declarații despre ”un frățior pentru Zeny”

Este Adelina Pestrițu însărcinată? Vedeta a pus pe jar internetul cu cea mai recentă fotografie postată pe o rețea socială. Bruneta a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni! Fanii au felicitat-o deja: „Hai cu frățiorul!”

Este Adelina Pestrițu însărcinată? Vedeta a făcut primele declarații despre „un frățior pentru Zeny”

Fanii Adelinei Pestrițu au început deja să îi transmită felicitări, după anunțul făcut diminică seară, pe Instagram. Vedeta a postat o fotografie emoționantă, în care își ține în brațe fina. Mesajul brunetei a stârnit un val de reacții.

„Și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny. Să ne trăiești mulți ani fericită și împlinită, Elisabeth”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Reacțiile celor care o urmăresc pe Instagram nu au întârziat să apară. În doar o oră, fotografia a strâns peste 15.000 de like-uri. „Cât de frumos ??Binecuvântările cerești sa cadă peste voi?Hai și cu frățiorul ??”, „Da, bine gândit”, sau „Să vă trăiască și hai cu frațioara”, sunt doar câteva dintre comentariile date de oameni.

Adelina Pestrițu e însărcinată?! Primele declarații despre ”un frățior pentru Zeny”

Adelina Pestrițu e însărcinată?! Primele declarații despre ”un frățior pentru Zeny”

Adelina Pestrițu a fost depistată pozitiv cu virusul COVID-19

În seara zilei de 2 septembrie, din cureta Spitalului Militar ROL 2, Adelina Pestrițu anunța, cu lacrimi în ochi, că fusese depistată pozitiv cu virusul COVID-19. La acel moment, ea urma să fie preluată de medici pentru mai multe investigații. Primul simptom al bolii pe care l-a observat a fost pierderea gustului și mirosului. Adelina Pestrițu a povestit cum a luat o gură de cafea și apoi a mirosit cel mai puternic parfum al său, pentru a se convinge că, într-adevăr, ceva era în neregul cu ea. Cu o zi înainte să se prezinte la medic, ea a dezvăluit că a simțit și o stare de oboseală accentuată.

„Oricât te ferești de ceva, ți se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă poate mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune”, a fost primul mesaj postat de Adelina Pestrițu, pe rețelele sociale, după ce a fost confirmată pozitiv COVID-19.

A fost externată din spital după doar câteva zile

Câteva zile mai târziu, Adelina Pestrițu anunța că va putea pleca din spital, urmând să stea în autoizolare, sub monitorizarea celor de la DSP.

„Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. […]Vreau doar să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul mă simt mult mai bine și mi-e tare dor de voi”, a declarat Adelina Pestrițu pe pagina sa de Instagram.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro