Adelina Pestrițu rupe tăcerea după ce a avut covid-19. Ce decizie a luat bruneta

Adelina Pestrițu rupe tăcerea după ce a avut covid-19. Ce decizie a luat bruneta
Adelina Pestrițu rupe tăcerea după ce a avut covid-19. Ce decizie a luat bruneta

Adelina Pestrițu a revenit cu noi declarații despre starea sa de sănătate. Vedeta din online și-a terminat tratamentul împotriva COVID-19.

Adelina Pestrițu, noi declarații despre starea sa de sănătate

Adelina Pestrițu a fost confimată pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de vedetă, cu ochii în lacrimi, în seara de 2 septembrie, chiar din curtea Spitalului Militar ROL 2, unde aștepta să fie preluată de medici pentru mai multe investigații. La scurt timp, aceasta a povestit pe Instagram că a rămas fără gust și fără miros treptat, iar cu o zi înainte să ajungă la spital a simțit o stare de oboseală accentuată.

Primul test a fost să bea o cafea și să miroasă cel mai puternic parfum, și a picat testul. Vedeta a povestit ulterior că, în drum spre unitatea medicală, și-a pierdut gustul definitiv. Cel de la care a luat virusul este un prieten la care locuiește în această perioadă, pentru că noua sa casă este în renovare.

„Oricât te ferești de ceva, ți se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă poate mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune”, era primul mesaj al Adelinei Pestrițu de pe conturile de socializare după ce a aflat că este infectată cu virusul COVID-19.

Vedeta și-a terminat tratamentul

Cu o seară înainte de a fi confirmată pozitiv, Adelina Pestrițu s-a întâlnit cu frizerul ei, Valentin Alexandroae, care a intrat în direct la Observator, unde a declarat că a sunat la o firmă specializată pentru a dezinfecta salonul, iar el s-a autoizolat.

După câteva zile petrecute în spital, vedeta a fost externată și a mers să se izoleze într-un loc sigur, unde va fi monitorizată de DSP. Astăzi, aceasta și-a anunțat admiratorii din mediul online că momentele de tensiune sunt pe sfârșite, urmând a merge acasă în scurt timp. Cu această ocazie, i-a anunțat pe fani că va reveni pe internet cât de curând.

Primele simptome ale Adelinei Pestrițu. Cum și-a dat seama că are COVID-19?

„Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. […]Vreau doar să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul mă simt mult mai bine și mi-e tare dor de voi.”, a declarat Adelina Pestrițu pe pagina sa de Instagram.