05 mai 2024 | 22:48

Cum a decorat o româncă salata boeuf de Paște. Nu s-au mai putut opri din râs

Diverse
Cum a decorat o româncă salata boeuf de Paște. Nu s-au mai putut opri din râs
Cum a decorat o româncă salata boeuf de Paște

O gospodină de la noi din țară și-a propus nu doar să își încânte familia și musafirii cu un preparat tradițional delicios, dar să stârnească și amuzamentul celor dragi. După ce a terminat de aranjat platoul, și-a prezentat „opera” în mediul online, iar imaginile au făcut furori în rândul internauților. Vezi cum a decorat o româncă salata boeuf de Paște.

O idee ce a stârnit un val de reacții

Un preparat tradițional, prezent pe mesele de sărbătoare ale românilor din toate colțurile țării, fie că este vorba despre Crăciun, Revelion sau Paște, a reușit să stârnească un val de reacții în mediul online.

O gospodină de la noi din țară și-a propus nu doar să își încânte familia și musafirii cu un răsfăț culinar, dar să stârnească și amuzamentul celor dragi. Așadar, după ce a pregătit ingredientele și le-a amestecat, a ales să fie creativă în ceea ce privește decorarea platoului.

Cum a decorat o gospodină salata boeuf

Deasupra stratului de maioneză, românca din Gorj a scris, folosind ceea ce pare să fie gogoșar murat, „Paște ferikit”, reușind să scoată banalul fel de mâncare din anonimat. A decis să își fotografieze „opera” și a publicat imaginile în mediul online, unde a făcut furori în rândul internauților.

”Paște Ferikit și ție!”/”Partikip”/”Hahaha! Am râs mult, bravo! Tocmai mi-ai dat o idee foarte bună”/”Incredibil! Chiar mă gândeam cum să decorez salata de boeuf. M-am plictisit de toate mesajele și desenele clasice. Bravo!”/”Eeeh, așa da! Altkeva :)))))”/Știam eu că gorjencele nu duc lipsă de imaginație și au simțul umorului… chiar și în bucătărie :))”, au fost câteva dintre mesajele trimise de oameni.

Te-ar putea interesa și: Secretul pentru cea mai bună salată boeuf de Paște. Greșeala care nu-i dă gustul ca la mama acasă

Cum a decorat o româncă salata boeuf de Paște. Nu s-au mai putut opri din râs

Sfatul nutriționistului pentru masa de Paște

Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinilor. An de an, românii se strâng la masă și savurează mâncărurile tradiționale: friptură, pască, cozonac, ouă vopsite și multe alte preparate pe bază de carne de miel. Sunt delicioase, dar pot avea efecte nedorite asupra aparatului digestiv.

Un nutriționist a explicat cum putem să mâncăm fără griji. Un truc simplu și eficient.

„Apa. Cred ca apa poate să fie o soluție. Trebuie sa bem, în cursul dimineții, înainte de masa de Paște câteva pahare cu apă, iar înainte de a ne așeza pe scaun, ideal ar fi să ne ridicăm și să mai bem un pahar cu apă pe nerăsuflate. Puteți observa ușor că veți avea alt tonus, veți sta la masă, vă veți bucura de atmosfera, dar nu veți mai pune în farfurie foarte mult și apetitul o să scadă”, explică nutriționistul craiovean, potrivit Adevărul.

Te-ar putea interesa și: Proporțiile ideale de murături și cartofi pentru salata de boeuf. Aşa va avea gustul perfect

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews
Halep a primit noul verdict. Începe iar calvarul: Decizia TAS a fost...
Capital.ro
Metoda naturistă a unui fermier prin care a scăpat de coropișnițele din grădină: "Se pune la fiecare plantă"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro