Reclama cu Adelina Pestrițu care a stârnit revoltă. Cum a ajuns cuvântul „dobitoc” în clip VIDEO

Reclama cu Adelina Pestrițu, aspru judecată de internauți

Adelina Pestrițu revine în atenția publicului său, dar de data asta nu cu vreo veste, ci cu o reclamă. Recentul clip Video cu fosta moderatoare de televiziune a strânit revoltă în rândul internauților. Cum a ajuns să apară cuvântul „dobitoc” în prim-plan și de ce nu a fost evitat?

Reclama cu Adelina Pestrițu, aspru judecată de internauți

Negativul ia mereu fața oricărul lucru pozitiv. Același lucru s-a întâmplat și în ultima reclamă în care protagonista este nimeni alta decât Adelina Pestrițu. Odată vizualizat mesajul social din cadrul clipului video, românii și-au ciulit bine urechile la cuvântul „dobitoc” ce apare în filmuleț. Agenția Papaya a fost cea care s-a făcut vinovată de spotul publicitar care curprinde mesaje sociale, pe lângă cele comerciale care sunt evidente.

Mesajul spotului: „Totul este despre bun gust. Și bun simț” sau cum sintetizează agenția pe pagina de Facebook – „Da, e important ce porți. Dar la fel de important e și cum te porți”

Totuși, contradicția tuturor a apărut atunci când tocmai un mesaj transmis cu bun simț despre bun simț are integrat cuvântul „dobitoc”.

Scrierea inițială: „Și poți fi și palma dată omului lipsit de inteligență și bun simț care crede că strada e coșul lui de gunoi”.

Textul era mult prea lung, așa că a fost înlocuit cu cuvântul cu pricina. Robert Tiderle, șeful agenției, a venit cu o replică și a vorbit despre spot-ul în cuază într-un interviu pentru paginademedia.ro.

„Mesajele sociale nu trebuie sa se regaseasca doar in arsenalul ONG-urilor”

Tiderle a discutat despre produsele inserate foarte discret în video și de mesajul social într-o campanie pentru un magazin fashion, ceva inedit pentru mulți dintre români.

„De ce nu? Peste tot in lumea civilizata brandurile inteleg sa isi dezvolte o latura civica. Mesajele sociale nu trebuie sa se regaseasca doar in arsenalul organizatiilor non guvernamentale – orice comunicator ar putea sa isi asume si un mesaj care sa le ajute pe acestea. Si nu trebuie neaparat sa fie intotdeauna o sponsorizare – pana la urma este vorba de a face bine si binele este comun. Am vazut ca unora nu le-a placut acest lucru, dar nicio campanie de un asemenea impact nu poate multumi pe toata lumea. Bine cu sunt putini si au corturi mici. Propunerea noastra a fost facuta in cadrul unui pitch. Campania recenta demonstreaza ca l-am castigat, iar faptul ca l-am castigat demonstreaza ca reactia clientului a fost una buna”
Robert Tiderle

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI