07 apr. 2022 | 17:09

Afacerea pe care vrea s-o deschidă Elena Matei cu banii de la Survivor România. Ce plan are Războinica

Monden
Afacerea pe care vrea s-o deschidă Elena Matei cu banii de la Survivor România. Ce plan are Războinica
Afacerea pe care vrea s-o deschida Elena Matei cu banii de la Survivor Romania. Ce plan are Razboinica

Elena Matei s-a numărat printre cele mai controversate și populare concurente de la Survivor România 2022. Eliminarea Războinicei a venit ca un șoc pentru fanii emisiunii, însă fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a cheltuit cu folos banii primiți în urma participării sale la show-ul din Republica Dominicană.

Ce afacere își deschide Elena Matei cu banii de la Survivor 2022

Puternică, ambițioasă și independentă, la 23 de ani, Elena Matei se bucură de un statut financiar care îi permite să își deschidă afacerea la care visează de mai mulți ani.

Fosta Războinică de la Survivor România 2022 se gândește să inaugureze o afacere cu prăjituri, fiind un bucătar foarte talentat, aptitudini culinare pe care le-a demonstrat pe vremea când a participat la Chefi la Cuțite, în echipa lui Chef Sorin Bontea.

Celebra blondină a povestit care a fost primul lucru pe care l-a făcut, după ce a plecat din Republica Dominicană și a ajuns, din nou, acasă. Elena Matei a dezvăluit motivul principal pentru care a participat la Survivor, acela pentru a câștiga suficienți bani pentru a-și deschide propria afacere.

„Am stat puțin singură, eu cu mine, fără să iau contact cu rețelele sociale, ca să cântăresc puțin ceea ce s-a întâmplat. Apoi mi-am dorit să-mi încep activitatea cât mai repede.

Abia îmi începusem propria afacere, cu prăjituri, cu torturi, dar am plecat în Republica Dominicană. Pentru că vreau să le dau omenilor să mănânce ce-mi place mie și cum îmi place mie.

Toți banii pe care i-am făcut îi investesc acolo, de aia m-am și dus acolo, să câștig cât mai mulți bani, ca să pot să-mi fac afacerea mea, pentru că nu vreau să mai lucrez pentru nimeni.”, a mărturisit Elena Matei, exclusiv pentru click.ro.

Ce probleme de sănătate a căpătat Elena Matei la Survivor

Competiția Survivor România este extrem de dură și nu mulți sunt cei care rezistă condițiilor de supraviețuire extrem de dificile din jungla dominicană. Elena Matei s-a ales cu anumite probleme de sănătate după ce s-a întors acasă.

„Am făcut pietre la rinichi, infecție urinară, gastrită, ceva probleme și în gât, o infecție… S-au cam rezolvat, dar e un proces lung de vindecare”.

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite s-a confruntat cu gastrită, infecție urinară și pietre la rinichi. Din fericire, blondina se simte mult mai bine acum, fiind înafara oricărui pericol.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro