18 oct. 2024 | 10:26

Trailerul oficial al filmului românesc „Căsătoria”, primul lungmetraj al lui Mihai Bendeac, a fost lansat

ACTUALITATE
Trailerul oficial al filmului românesc „Căsătoria”, primul lungmetraj al lui Mihai Bendeac, a fost lansat

Mihai Bendeac, cunoscut pentru umorul său aparte, debutează în rolul de regizor și scenarist cu filmul „Căsătoria”. Trailerul oficial a fost lansat recent, oferind o primă privire asupra acestei comedii pline de aventuri și situații neașteptate. Filmul promite să aducă pe marile ecrane o poveste captivantă, presărată cu momente hilare și personaje excentrice, toate redate printr-un scenariu ingenios semnat de însuși Bendeac.

În rolurile principale îi regăsim pe Mihai Bendeac, Liviu Pintileasa, Vlad Drăgulin și Gloria Găitan, alături de un ansamblu impresionant de actori precum Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Nicole Cherry și Loredana. Distribuit de Vertical Entertainment și produs de Vertical Content, filmul va fi lansat pe 6 decembrie 2024, exact la timp pentru a oferi o porție generoasă de umor publicului român.

O aventură nebună în lumea jocurilor de noroc

Filmul românesc „Căsătoria” urmărește povestea a trei prieteni – Pagubă, Arsenie și Conașu – care, aflați în pragul disperării din cauza datoriilor acumulate, se lansează într-o aventură de neuitat. Cei trei sunt hotărâți să găsească victime bogate care să le finanțeze dependența de jocuri de noroc, însă planurile lor sunt departe de a se desfășura conform așteptărilor.

Mihai Bendeac Sursa foto: Vertical Entertainment

Într-o încercare disperată de a scăpa de datorii și de cămătarii care le dau târcoale, ei pun la cale o strategie extrem de complicată. Planul implică o căsătorie din interes cu fiica unui miliardar parvenit, iar de aici încep să se înlănțuie o serie de evenimente comice și tensionate. Filmul combină elemente de comedie și aventură într-un mod original, iar dialogurile efervescente și acțiunea rapidă promit să țină spectatorii captivați pe tot parcursul filmului.

O distribuție remarcabilă și o poveste plină de neprevăzut

Alături de Mihai Bendeac și echipa sa de prieteni din film, „Căsătoria” aduce pe marele ecran o distribuție remarcabilă, care include nume consacrate precum Andra, Loredana și Ilona Brezoianu, dar și apariții surprinzătoare, cum ar fi Serghei Mizil. Acest amestec de talente promite să aducă o dinamică aparte filmului, fiecare personaj contribuind la atmosfera unică a poveștii.

„Căsătoria” nu este doar o comedie clasică, ci explorează și teme mai adânci precum prietenia, disperarea și dorința de a scăpa de trecut. În ciuda momentelor amuzante, filmul nu ezită să arate și partea întunecată a vieții celor trei prieteni, care se află la limita prăbușirii financiare și emoționale. Rămâne de văzut dacă aceștia vor reuși să își croiască drumul spre o viață plină de lux sau dacă destinul le va rezerva un dezastru absolut.

Mihai Bendeac Sursa foto: Vertical Entertainment

Pentru o primă privire asupra filmului și pentru a intra în atmosfera sa comică, nu rata trailerul oficial lansat recent. Pregătește-te pentru o comedie autentic românească, care promite să te țină cu zâmbetul pe buze până la finalul neașteptat! Filmul ajunge în cinematografe pe 6 decembrie 2024 și este distribuit de Vertical Entertainment.