11 oct. 2023 | 13:55

Filmul serial iubit de români care va fi anulat de Netflix. Ce au declarat producătorii

ENTERTAINMENT
Filmul serial iubit de români care va fi anulat de Netflix. Ce au declarat producătorii

Unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix a fost anulat, dezamăgindu-i, astfel, pe fanii săi.

Această dramă istorică a fost creată de Jeb Stuart și a ajuns la sezonul 3 după ce a avut un succes uriaș începând cu premiera din 2022.

Vezi și: Netflix începe să te taxeze dacă îți dai contul la prieteni, în România: cât te costă partajarea parolei, cât plătești în plus

Serialul Netflix care a ajuns la sfârșit

Una dintre cele mai vizionate pelicule de pe Netflix nu va mai continua. Utilizatorii de internet vor fi, evident, extrem de dezamăgiți să afle că acest serial de pe celebrul serviciu de streaming nu va mai fi disponibil.

În mod concret, Vikings: Valhalla este filmul care nu va mai putea fi urmărit de fanii din întreaga lume.

Episoadele au explorat viața exploratorului Leif Eriksson, interpretat de actorul Sam Corlett.

Din povestea serialului face parte inclusiv un prinț nordic numit Harold Sigurdsson (interpretat de Leo Suter), precum și sora lui Leif, Freydis Eriksdotter (interpretată de Frida Gastavsson).

Din păcate, producătorii au decis să nu mai dezvolte scenariul.

Vezi și: Serialul de pe Netflix lansat astăzi, 27 iulie: milioane de români l-au așteptat cu sufletul la gură, cum se termină

Producția va rămâne „în aer”

Practic, asta înseamnă că această producție a ajuns la final și că fanii nu vor avea parte de continuarea serialului. Prin urmare, nu vor mai fi create episoade în plus ale Vikings: Valhalla.

Co-creatorul Jeb Stuart și-a exprimat recunoștința tuturor celor care au urmărit, de-a lungul sezoanelor, acest serial.

„Suntem atât de recunoscători că am avut trei sezoane pentru a spune poveștile lui Leif, Harald și Freydis”, a declarat creatorul, conform publicației Mirror.

Așa cum era de așteptat, vestea nu a fost primită cu entuziasm de către fanii serialului de pe Netflix.

Filmul serial a debutat acum 5 ani și a adus multe bucurii echipei de producție și actorilor, dar cu siguranță și celor care l-au urmărit.

Vez și: Netflix începe să testeze streamingul de jocuri pe anumite dispozitive, televizoare inteligente și browsere desktop: ce titluri vor fi disponibile

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele