Black Friday la Flanco – Cele mai tari reduceri

Black Friday la Flanco - Cele mai tari reduceri

Black Friday a început și la Flanco. Magazinele au fost deschise de la ora 6.00, iar de la 9.00, reducerile de Black Friday au devenit disponibile și pe site.

Black Friday la Flanco, reportaj Playtech (1)

Cei de la Flanco au anunțat catalogul de reduceri în urmă cu câteva zile. Retailerul are oferte la laptopuri, televizoare, smartphone-uri și tablete.

Noi ne-am uitat peste reducerile Black Friday la Flanco și am făcut o selecție cu cele care merită atenția dumneavoastră de Vinerea Neagră.

Cele mai bune reduceri de Black Friday la Flanco

Laptopul Acer Aspire ES1-512-C99N este un PC de luat în considerare de către cei care au un buget limitat, dar care vor un laptop pe care să își poată face treaba. Are 2GB memorie RAM, un procesor de 2,4Ghz și costă numai 799 lei.

Lenovo IdeaPad G50-70 este un laptop ceva mai performant. Oferă 4GB memorie RAM și un procesor mai bun, Intel Core i3. E redus la 1.300 de lei și chiar merită.

Laptopul Lenovo IdeaPad FLEX2-15 este pentru cei care vor un dispozitiv stilat, capabil de acrobații. Ecranul lui se dă pe spate și îl puteți achiziționa la preț redus.

Consola Sony Playstation 3 este și ea la ofertă pe site-ul Flanco. Cu toate că ați fi tentați să spuneți că este un dispozitiv vechi, luați în considerare faptul că sunt sute de jocuri disponibile deja pe piață și apar unele noi. Prețul este de 699 lei.

Routerul Wireless Tenda F300 are un preț foarte mic, de numai 49,9 lei, iar cei care au nevoie de un router nou îl pot cumpăra cu încredere.

Router wireless D-Link AC DIR-850L este pentru cei care au un abonament mai bun la internet și vor să profite de el la maximum. Prețul este redus cu 40%.

Boxele Logitech 2.1 Z313 sunt perfecte pentru cei care vor un sunet puternic la preț mic. Puterea lor este de 25W, iar prețul a fost tăiat la jumătate.

Mouseul Wireless Hama AM-7300 86567 nu este unul pretențios, dar este foarte ieftin. Costă numai 7 lei.

Mouseul Hama  de gaming uRage Illuminated are o reducere de 50% și este pentru cei care pun performanța și viteza pe primul loc.

Tableta Asus TF103CX-1A009A este un best-buy la Flanco de Black Friday. Tableta celor de la Asus are specificații foarte bune și un preț de numai 599 lei.

iPad Mini ecran Retina este și el la reducere de Black Friday. Generația a doua a tabletei iPad Mini oferă performanțe de invidiat și o puteți cumpăra la 1.099 lei.

Telefonul mobil Allview X2 Soul a fost, la începutul acestui an, cel mai subțire telefon din lume. Are dotări excelente și îl puteți cumpăra la un preț special de 999 lei.

Samsung i9515 Galaxy S4 4G Value Edition este un smartphone de luat în considerare în oferta celor de la Flanco de Black Friday. Telefonul are un preț redus la 1.199 lei și este best-buy la Flanco.

Samsung 32H5030 TV LED este un televizor cu o reducere considerabilă. Are un ecran full HD cu diagonală de 80 centimetri și îl puteți cumpăra cu 999 lei.

Philips 50PFH4009/88 TV LED este televizor pentru cei care vor un ecran cu diagonală considerabilă. Are 127 centimetri și prețul a fost redus cu 1.000 lei.

LG 55UB820V Smart TV LED e televizorul perfect pentru cei care vor un Smart TV 3D. Prețul a fost scăzut cu 3.000 de lei și acum este timpul să acționați!