31 ian. 2024 | 15:07

Mădălina Ghenea a dezvăluit care este echipa preferată din România: ”Mergeam cu fularul prin casă”

SPORT
Mădălina Ghenea a dezvăluit care este echipa preferată din România: ”Mergeam cu fularul prin casă”

Mădălina Ghenea (36 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar îi merge foarte bine și în cariera de actriță, iar cel mai recent film în care joacă a ajuns în top pe o platformă de streaming. Românca este și microbistă și a dezvăluit cu ce echipă din România ține.

Cu ce echipă ține Mădălina Ghenea

Actrița din România, care a fost inclusă într-un top inedit al iubitelor de jucători de tenis, a dat lovitura la înceut de an. Cea mai recentă producție în care joacă Mădălina Ghenea, ”Deep Fear”, a devenit un succes pe o platformă de streaming în mai multe țări, iar ea a reacționat pe rețelele de socializare.

”Nu pot să cred asta! Plâng de-mi ies ochii. În calitate de conducător și producător executiv al acestui proiect, trebuie să spun că nu pot mulțumi îndeajuns fiecărei persoane implicate! Am reușit”, este mesajul postat de actriță, pe contul de social media.

Mădălina Ghenea este și microbistă și le-a vorbit italienilor despre acest lucru. Actrița le-a spus că tatăl său a jucat fotbal și le-a dezvâluit și cu ce echipă din România ține.

Mădălina Ghenea a dezvăluit care este echipa preferată din România: ”Mergeam cu fularul prin casă”

Mădălina Ghenea. Sursa foto: Profimedia

Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră.

Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică, mergeam cu fularul Craiovei prin casă„, le-a spus Măddălina Ghenea italienilor.

Poveste de iubire cu tenismenul Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea (36 de ani) și Grigor Dimitrov (32 de ani, 19 ATP) au trăit o poveste de dragoste, dar s-au despărțit după numai câteva luni. Cei doi și-au oficializat relația la sfârșitul lunii mai 2023, iar povestea lor a ținut capul de afiș al publicațiilor din toată lumea până în luna octombrie.

La scurt timp după separe, Mădălina Ghenea a scris un mesaj acid pe rețelele de socializare care atunci a lasat loc de interpretări. ”A te lipsi de o distracție temporară pentru a construi stabilitatea permanentă nu este o pierdere. Capitol încheiat”, scria vedeta pe contul de Instagram.

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție fierbinte în lenjerie intimă. Actrița și-a etalat trupul de zeiță spre bucuria admiratorilor săi

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea s-a iubit și cu alți bărbați celebri: actorii Gerald Butler și Leondardo Di Caprio și a avut o aventură de 38 de zile cu designerul Philipp Plein.

Jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit că românca încasează 8.500 de euro pentru o postare sponsorizată pe Instagram, unde are peste 1.2 milioane de urmăritori.

Care este secretul Mădălinei Ghenea

În vara anului trecut, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au analizat-o pe Mădălina Ghenea și au vrut să afle cum de arată atât de bine în condițiile în care are 36 de ani și a trecut și printr-o naștere. Și au aflat cum reușește actrița să fie lăudată la fiecare apariție.

Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ”Mamei Natură”. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

Citește și: Mihai Bobonete, replică fabuloasă după pozele ”fierbinți” postate de Mădălina Ghenea. ”Ați vindecat mulți bărbați de cataractă”. Cum a reacționat iubitul actriței

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv”,  scria Gazzetta dello Sport.

Mădălina Ghenea are o fiica, Charlotte, din relația cu omul de afaceri Matei Stratan. Ea a devenit mamă în aprilie 2017, dar la puțin timp cuplul s-a despărțit, iar ea s-a mutat în Italia.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele