22 apr. 2024 | 16:25

Deadpool & Wolverine, cel mai așteptat film din 2024, anunță reînvierea Marvel cu un trailer de senzație

ACTUALITATE
Deadpool & Wolverine, cel mai așteptat film din 2024, anunță reînvierea Marvel cu un trailer de senzație

Marvel Studios a lansat recent al doilea trailer pentru filmul „Deadpool & Wolverine”, marcând o nouă etapă în aventurile Universului Cinematografic Marvel (MCU) cu Ryan Reynolds și Hugh Jackman.

Acest film promite să fie unul dintre cele mai mari succese ale anului 2024 pentru Marvel Studios.

O privire nouă asupra lui Deadpool & Wolverine

După succesul filmelor anterioare, „Deadpool” și „Deadpool 2”, noul trailer aduce în prim-plan o colaborare așteptată cu nerăbdare între Deadpool și Wolverine. Ryan Reynolds și Hugh Jackman revin în rolurile lor iconice, promițând o combinație explozivă de umor și acțiune. Filmul, regizat de Shawn Levy, este primul din franciză dezvoltat sub egida Marvel Studios, după achiziția 20th Century Fox de către Disney​.

Elemente noi în MCU

Unul dintre aspectele remarcate în trailer este implicarea Time Variance Authority din serialul „Loki”, care conectează universul Deadpool la MCU. Wade Wilson, cunoscut ca Deadpool, primește oportunitatea de a se alătura eroilor Avengers, o premisă care deschide numeroase posibilități pentru desfășurarea poveștii​.

Încheierea universului Fox-Marvel

Trailerul sugerează de asemenea că universul Fox-Marvel este pe cale de a se încheia, cu personaje precum Pyro din filmele X-Men reapărând în acest nou context. Apariția lui Logan (Wolverine) în ultimele secunde ale trailerului ridică întrebări interesante despre cum va fi integrat în linia temporală a lui Deadpool.

Ce urmează pentru Deadpool?

Deși trailerul lansat este doar un teaser, se așteaptă lansarea unui trailer oficial complet înainte de lansarea filmului în vara acestui an. Cu multe surprize încă neanunțate și cu un start solid în campania de marketing, „Deadpool & Wolverine” se anunță a fi un punct de cotitură major pentru MCU, revitalizând franciza cu noi aventuri și umor caracteristic​.

Cu o combinație unică de acțiune, umor și elemente surpriză, „Deadpool & Wolverine” este fără îndoială unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2024, pregătind scena pentru noi dezvoltări spectaculoase în Universul Cinematografic Marvel.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele