05 dec. 2023 | 09:28

VIDEO Grand Theft Auto 6 primește primul trailer. Tot ce trebuie să știi despre GTA VI, când se lansează, pe ce îl vei putea juca

ACTUALITATE
VIDEO Grand Theft Auto 6 primește primul trailer. Tot ce trebuie să știi despre GTA VI, când se lansează, pe ce îl vei putea juca

Grand Theft Auto este una dintre cele mai de succes serii de jocuri video din toate timpurile, dacă nu cea mai populară. Acum, pentru prima oară, avem în sfârșit acces la câteva informații despre următorul titlu din serie, GTA VI.

Un trailer pentru Grand Theft Auto 6 a scăpat pe internet pe parcursul zilei de ieri, iar în loc să încerce să-l șteargă, cei de la Rockstar Games au decis să-l publice și ei, pe oficial. Indiferent dacă ai văzut sau nu trailerul deja, cu siguranță nu te vei bucura să afli că mai ai de așteptat până în 2025 pentru lansarea noului joc. Important este însă că, chiar și peste câțiva ani, tot în Vice City te întorci, la fel ca în titlurile anterioare.

Citește și: Rockstar își lansează propriu serviciu online: Cât costă să ai acces la jocurile GTA

GTA VI se lansează în 2025

Premiera trailerului la GTA VI ar fi trebuit să aibă loc astăzi, marți – 5 decembrie la ora 9:00 dimineața ET sau 16:00 ora României. Cu mai puțin de 24 de ore mai devreme, un cont de Twitter (actual X) a postat același trailer. Între timp, respectivul cont a fost suspendat, iar Rockstar a publicat trailerul oficial pe canalul de YouTube al companiei, după cum se poate vedea mai sus.

Revenind însă la iminentul joc, trailerul confirmă o mare parte dintre zvonurile ajunse pe internet în ultimii ani vizavi de Grand Theft Auto 6. Jocul se va desfășura în Vice City, iar povestea va include elemente de Bonnie and Clyde, introducând primul protagonist feminin în universul fantastic. Pe piață, noul titlu se va lansa în 2025 și, tot atunci, va putea fi experimentat pe PlayStation 5 și Xbox Series X/S. În mod ciudat, nu s-a menționat compatibilitatea cu PC-uri, deși este improbabil ca aceasta să nu existe, fie și la o dată ulterioară.

Citește și: Cele mai mari hackuri din istoria jocurile video: cum au ajuns pe internet informațiile secrete

În GTA VI, vei putea juca din poziția de femeie

Lucia este numele protagonistului feminin din joc și pare să fie la fel de eficientă în a face ilegalități precum orice bărbat în această versiune fictivă a orașului Miami. Ca un detaliu drăguț, trailerul este însoțit și de o scurtă descriere oficială. ”Grand Theft Auto VI se îndreaptă către statul Leonida, gazda străzilor pline de neon din Vice City și mai departe în cel mai mare și cea mai imersivă evoluție a seriei Grand Theft Auto de până acum”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele