05 oct. 2023 | 14:06

Victoria Beckham, destăinuire despre cea mai grea perioadă din căsnicia sa: ”N-am fost niciodată atât de nefericită”

SPORT
Victoria Beckham, destăinuire despre cea mai grea perioadă din căsnicia sa: ”N-am fost niciodată atât de nefericită”

Victoria Beckham a dezvăluit care a fost cea mai grea perioadă a căsniciei sale. Aceasta a făcut confesiuni emoționante în documentarul lui David Beckham de pe o celebră platformă de streaming. Cei doi au o relație de peste 26 de ani.

David Beckham, despre relația cu Victoria

David și Victoria Beckham continuă să fie în lumina reflectoarelor chiar și după 26 de ani de când foarmează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut la un meci de fotbal, în 1997 și un an mai tărziu s-au logodit.  În 1999, David și Victoria s-au căsătorit și au împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz, și Harper.

Sir Alex Ferguson, managerul lui Manchester United, echipă la care a jucat David Beckham, nu a plăcut-o pe Victoria. Mai mult, celebrul fotbalist a mărturisit în documentar că tehnicianul galez a fost dezamăgit de alegerea lui. ”Performanțele lui au scăzut după ce a cunoscut-o pe Victoria. Să-l fac pe David să rămână cu picioarele pe pământ era din ce în ce mai greu”, afrma Alex Fer4guson. Dar David Beckham i-a dat replica.

Victoria Beckham, destănuire despre cea mai grea perioadă din viața sa: ”N-am fost niciodată atât de nefericită”

David și Victoria Beckham sunt împreună de 26 de ani.

Cu siguranță Victoria nu m-a schimbat. Nu mi-am dorit să intervină ceva între mine și fotbal, dar știam că la un moment dat voi ajunge la finalul carierei.

Și am vrut ca după fotbal să am o carieră, ceea ce nu i-a convenit antrenorului. El voia doar ca eu să fiu cel mai bun jucător posibil și să mă însor cu o localnică, nu cu un superstar”, a spus David Beckham .

”Lumea ne ataca, iar noi eram unul împotriva celuilalt”

Sir Alex Ferguson și David Beckham au fost protagoniștii unui incident șocant acum 20 de ani. Renumitul tehnician l-a lovit cu o gheată în cap pe fotbalist, în vestiar, după un schimb mai dur de replici, David Beckham a recunoscut că a înjurat de mai multe ori, iar după lovitura primită a sărit la bătaie și a fost nevoie să fie ținut de cei din vestiar.

Acesta a reprezentat momentul rupturii dintre David Beckham și Sir Alex Ferguson, iar fotbalisîtul a fost nevoit să plece de la Manchester United și să se transfere la Real Madrid.

Citește și: Cum a ajuns Romeo, primul fiu al lui David Beckham, milionar la doar 20 de ani. Ce a făcut, de fapt

Victoria Beckham a devzăluit în documentar că plecarea soțului său în Spania a fost și cea mai grea perioadă a căsniciei sale. Ea a trebuit să rămână în Anglia pentru școala copiilor. David Beckham a evoluat pentru Real Madrid din 2003 până în 2007, când a semnat cu Los Angeles Galaxy.

I-am spus că nu avem locuința noastră, nu avem școală…A ajuns în oraș, ca și când ar fi fost președintele Statelor Unite. S-au scris multe lucruri neadevărate atunci, multe lucruri pe care nu le-am spus. Ei știau că nu mă pot muta în Spania din cauza școlii copiilor. Tot ce se scria era inventat sau scos din context. Dar problema nu a fost niciodată Spania.

A fost cea mai grea perioadă a căsniciei mele. Lumea ne ataca, iar noi eram unul împotriva celuilalt. Până la episodul Madrid, eram împreună. Apoi, n-am mai simțit că ne susținem unul pe celălalt. Nu pot să descriu cât de mult ne-a afectat asta. N-am fost așa nefericită în viața mea”, a dezvăluit Victoria Beckham.

”El era în depresie”

Victoria Beckham a vorbit și despre unul dintre cele mai grele momente din cariera lui David. Este vorba despre episodul de după eliminarea Angliei de la Mondialul din 1998, după o înfrângere în fața Argentinei la loviturile de departajare. În acel meci, fostul internațional a fost eliminat și a fost victima tuturor criticilor.

Citește și: David Beckham Salvează Echipa, serialul menit să-i bucure pe fanii echipei Manchester United: când îl vezi pe Disney+

”Ura absoluta a fost la un alt nivel. El era în depresie. Încă vreau să-i omor pe oamenii ăia”, a spus Victoria Beckham, citată de The Sun.

Și David Beckham a spus că acel episod i-a schimbat viața și s-a simțit vulnerabil și singur, iar unde mergea era abuzat.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele