21 oct. 2023 | 08:40

Serialul de pe Netflix care a făcut senzație în toată lumea se va anula: Sezoanele la care te poți uita acum pe platformă

ACTUALITATE
Serialul de pe Netflix care a făcut senzație în toată lumea se va anula: Sezoanele la care te poți uita acum pe platformă

Unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix nu va avea parte de o continuare. Serialul de pe Netflix care nu va avea parte de o continuare este extrem de îndrăgit de cinefili.

Serialul de pe Netflix care nu va avea parte de o continuare

Unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix va fi anulat, iar fanii sunt dezamăgiți. Drama istorică este creată de Jeb Stuart și a ajuns la sezonul al treilea, după ce s-a bucurat de un mare succes de la premiera avută în 2022.

Vezi și Serialul Netflix care i-a înnebunit pe români. Este pe primul loc și face furori deja

Mai exact, Vikings: Valhalla este seria care nu va mai putea fi urmărită de acum înainte de fanii din lumea întreagă. Episoadele sale s-au concentrat pe viața exploratorului Leif Eriksson, rol interpretat de actorul Sam Corlett. Din povestea serialului mai face parte și un prinț nordic pe nume Harold Sigurdsson (Leo Suter), cât și sora lui Leif, Freydis Eriksdotter (Frida Gastavsson). Din păcate, producătorii au stabilit să nu mai lucreze la scenariu.

Vezi și Filmul serial iubit de români care va fi anulat de Netflix. Ce au declarat producătorii

Al doilea sezon al serialului de aventură istorico-fantastic „Vikings: Valhalla” a fost lansat pe 12 ianuarie 2023 și a condus topul celor mai vizionate materiale de pe Netflix, în țara noastră. Programul reprezintă o continuare a serialului „Vikings”, difuzat de postul de televiziune History Channel.

Co-creatorul Jeb Stuart a spus pentru Variety că este „recunoscător” pentru munca depusă la serial: „Sunt atât de recunoscător că am avut trei sezoane pentru a spune poveștile lui Leif, Harald și Freydis”.

Vikings: Valhalla poate fi vizionat pe Netflix

Vikings: Valhalla poate fi vizionat pe Netflix. Serialul are două sezoane.

„Știam de la început că vreau să arăt evoluția modului în care trei dintre cei mai faimoși vikingi au devenit icoanele pe care le cunoaștem în ziua de astăzi și tocmai asta am făcut. Sper că atunci când publicul va putea vedea noul sezon va fi entuziasmat de toate noile experiențe pe care le au acești eroi”, a mai declarat Jeb Stuart.

Așadar, serialul de pe Netflix, început în urmă cu cinci ani, a adus numeroase satisfacții echipei de producție și actorilor, însă fanii cu siguranță nu se vor bucura la aflarea veștii neplăcute.