20 apr. 2023 | 09:56

Pixel Fold ar putea deveni realitate: când îl lansează Google, ce știm despre telefon

ACTUALITATE
Pixel Fold ar putea deveni realitate: când îl lansează Google, ce știm despre telefon

Google ar putea fi foarte aproape de lansarea telefonului pliabil Pixel. Acest lucru se zvonește deja de ceva vreme, iar acum are șanse destul de mari să se întâmple, în sfârșit.

CNBC susține că ar fi văzut note interne care dezvăluie că Pixel Fold va fi anunțat la conferința I/O din, data 10 mai, și va fi livrat în iunie pentru publicul larg.

Dispozitivul ar urma să coste în jur de 1.700 de dolari, adică aproximativ cam cât a cerut Samsung pentru Galaxy Z Fold 4.

Ce specificații ar putea avea Pixel Fold

Compania ar putea, de asemenea, să ofere câteva avantaje față de rivalul său.

Pixel Fold ar urma să aibă un design asemănător unei cărți, cu un ecran extern de 5,8 inchi și un afișaj pliabil de 7,6 inch și se presupune că va avea „cea mai durabilă balama” dintre toate pliabilele, potrivit Google.

De asemenea, ar trebui să fie rezistent la apă și să includă o baterie mai mare, care să țină până la 24 de ore în condiții de utilizare normală și 72 de ore cu Extreme Battery Saver.

Pixel Fold se pare că va folosi același cip Tensor G2 ca și în seria Pixel 7, iar zvonurile anterioare sugerează că ar putea avea camere foto din era Pixel 6.

Ca și în cazul altor telefoane Pixel, și acesta va rula pe Android, evident.

Prețul este ridicat, în comparație cu telefoanele Pixel obișnuite, care se învârt în jurul sumei de 900 de dolari.

Compania poate oferi chiar și un Pixel Watch gratuit, dar rămâne de văzut dacă va fi așa.

Dacă toate acest zvonuri se vor adeveri, Pixel Fold s-ar putea să nu se vândă chiar atât de bine.

Se așteaptă ca Google să lanseze Pixel 8 în această toamnă și este probabil să includă upgrade-uri precum un cip Tensor de a treia generație.

Tot ce ne rămâne de făcut este să așteptăm marea lansare și să observăm cât de relevant va fi acest telefon pliabil într-o piață deja acaparată de Samsung.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele