06 sept. 2023 | 12:15

Oferta fără precedent de la Disney+, confirmată. Așa te uiți la Marvel, Star Wars și National Geographic aproape gratis

ACTUALITATE
Oferta fără precedent de la Disney+, confirmată. Așa te uiți la Marvel, Star Wars și National Geographic aproape gratis

Disney+, una dintre cele mai îndrăgite platforme de streaming, vine cu o ofertă fără precedent. Iată ce preț infim poți să plătești, ca să vezi filme și seriale Marvel și National Geographic.

Astăzi, 6 septembrie, Disney+ anunță o ofertă promoțională pentru abonații noi și clienții eligibili care se reabonează, chiar la timp pentru a se putea bucura de noile premiere Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele.

Mai exact, abonații vor putea viziona cele mai îndrăgite producții de la The Walt Disney Company și viitoarele premiere, inclusiv cel mai recent serial Star Wars: Ahsoka; reinterpretarea live action a filmului Mica Sirenă; sezonul 2 al seriei de scurtmetraje Eu sunt Groot; producția Animale în Prim-plan cu Bertie Gregory de la National Geographic și multe altele.

Oferta Disney+ de nerefuzat

Așadar, până pe 20 septembrie, clienții noi care se abonează și cei eligibili (clienții care au fost abonați la Disney+ în trecut, au anulat abonamentul și nu se află în perioada acoperită de ultima factură după anulare sunt eligibili pentru a se înscrie la această ofertă cu durată limitată) care se reabonează beneficiază de un cost de 6,99 lei pe lună pentru o perioadă de trei luni – ceea ce înseamnă o economie de 69 RON față de prețul obișnuit aferent celor trei luni – accesând www.disneyplus.com.

Iată ce vezi pe Disney+ în septembrie: filme și seriale pe care să le vizionezi la început de toamnă.

Disney+ aduce în prima lună de toamnă noi sezoane ale unor producții îndrăgite precum The Kardashians (sezonul 4), Nebunul nostru (sezonul 2) sau Eu sunt Groot (sezonul 2) și seriale și filme noi care să te ajute să treci mai ușor peste dorul zilelor petrecute pe plajă, în natură sau la festivalurile de muzică: serialul FX Lege și Dreptate: Orașul Fricii, Mica Sirena, thrillerul psihologic Nimeni nu te va salva și seria documentară Animale în Prim-plan cu Bertie Gregory.

Astfel, toate episoadele serialului Lege și dreptate: Orașul fricii (FX´s Justified: City Primeval) vor fi disponibile pe Disney+ din 6 septembrie. După ce a părăsit ținuturile deluroase din Kentucky acum 15 ani, Raylan Givens trăiește în Miami, oscilând între a fi șerif federal și tată cu jumătate de normă al unei fete de 15 ani. O situație întâmplătoare pe o autostradă pustie din Florida îl face să plece în Detroit. Acolo se întâlnește cu Clement Mansell, așa-numitul Sălbatic din Oklahoma, un bandit sociopat și violent care a scăpat o dată printre degetele celor mai iscusiți polițiști din Detroit și își încearcă norocul din nou. Avocata lui Mansell, formidabila Carolyn Wilder, originară din Motor City, are toate intențiile de a-și reprezenta clientul, chiar dacă se vede prinsă între polițist și criminal, și are propriul ei joc în desfășurare. Aceste trei personaje urmează o traiectorie care poate duce la conflict într-o manieră specifică lui Elmore Leonard, pentru a vedea cine scapă cu viață din orașul Primeval.