18 iun. 2023 | 21:55

Oferta anului pentru toți românii care folosesc cardul și bancomatul. Acum se poate și la noi

ACTUALITATE
Oferta anului pentru toți românii care folosesc cardul și bancomatul. Acum se poate și la noi

Vești excepțional de bune pentru conaționalii noștri care folosesc cardurile gignatului Mastercard.

Compania tocmai a anunțat că a lansat Mastercard Premium Collection. Dacă ești curios să știi ce beneficii vei avea de acum în colo, în calitate de utilizator, trebuie în primul rând să punctăm faptul că vorbim despre primul program de cashback automat cu acces la o selecție de parteneri, dedicat exclusiv posesorilor de carduri Premium din România.

Unele dintre cele mai importante companii prezente pe piața din România fac parte din program. Vorbim, de exemplu, despre giganți din lumea fascinantă a modei.

Ce trebuie să știi dacă folosești cardul bancar. Noi beneficii pentru tine, ca român de rând

„TEILOR, Nike, Le Bistrot Français, M60, Finca by Alioli, Zăganu, Sabon, FREYWILLE și Max Mara sunt doar o parte dintre partenerii atent selecționați, dintr-o varietate de domenii: modă, bijuterii, delicatese culinare și industria ospitalității, beauty, home & deco.

Mastercard prezintă Mastercard Premium Collection, primul program de cashback automat al companiei, dedicat segmentului Premium din România, care conectează posesorii de carduri la o rețea națională de peste 50 de parteneri dintr-o gamă variată de domenii”, transmite compania.

„Mastercard rămâne fidel misiunii sale de a conecta oamenii cu posibilități de neprețuit, iar Mastercard Premium Collection reprezintă inițiativa noastră cea mai recentă care le oferă avantaje personalizate deținătorilor de carduri, de aceasta dată din segmentul premium local, asigurând, în același timp, o experiență de plată sigură și excelentă.

Ceea ce diferențiază Mastercard Premium Collection de alte programe de pe piață este faptul că beneficiul se aplică automat, fără nicio altă intervenție din partea comerciantului sau a consumatorului.

În acest fel, clienții se pot concentra pe ceea ce contează cu adevărat, bucurându-se și de avantaje preferențiale care le protejează veniturile.

Totodată, reușim să sprijinim comercianții în îmbunătățirea experienței de cumpărare oferită clienților. Dorim să le mulțumim partenerilor noștri pentru că am construit împreună un program special, ce redefinește standardele în segmentul premium de consumatori din România”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele