15 nov. 2023 | 14:28

O femeie și-a găsit fratele vitreg după 40 de ani, cu un test ADN: Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit e incredibil

ACTUALITATE
O femeie și-a găsit fratele vitreg după 40 de ani, cu un test ADN: Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit e incredibil

O femeie din orașul Thibodaux, Louisiana, și-a găsit fratele vitreg după un test ADN, mai precis testul 23andMe. După mai bine de 40 de ani neștiind unul de existența celuilalt, doi frați s-au găsit. Acum sunt cei mai buni prieteni.

A făcut un test ADN și și-a găsit fratele

Dawn Marcel, 48 de ani, și fratele ei, Corey Rodrigue, au fost crescuți de familii diferite, fiecare de tați despre care se spune că i-au crescut bine. Acum cei doi vorbesc la telefon ore în șir și împărtășesc dragostea față de Ferrero Rocher. Familiile lor s-au apropiat, de asemenea, conform unei surse.

Tatăl lui Dawn Marcel, Ray Pontiff Sr., a murit brusc de un atac de cord la 39 de ani. Fetița, în vârstă de nouă ani, a rămas cu mama ei, Dolores Daigle, care s-a recăsătorit.

„În ceea ce privește familia, asta a fost o mare greutate din viața mea și un gol în suflet, să nu am un tată?” spuse ea.

Acel gol a fost umplut într-un mod foarte neașteptat când Dawn se afla în vizită la mătușa ei, Hazel Martin, care a menționat că ea credea că Dawn a fost adoptaăt. Mătușa sa a menționat un anume Dennis Naquin Sr., iar femeia l-a găsit folosind agenda de telefon. Era entuziasmată, dar speriată: „L-am contactat printr-o scrisoare”, a spus Dawn.

Naquin a sunat-o. Cei doi au plănuit o întâlnire, iar Dawn a vrut un test de sânge pentru a afla adevărul. Naquin nu avea nevoie de test ADN. După mai bine de 11 ani, a avut din nou un tată.

„Când l-am întâlnit și m-am uitat la el, nici nu a vrut testul… chiar a spus: „Pot să mă uit la tine și să spun că ești a mea”, și-a amintit femeia.

Vezi și: A făcut un test ADN ca să se distreze, dar a regretat amarnic. ”Am aflat că tot ce știam despre familia mea era o minciună”

Vezi și: A mers să facă nişte teste după 18 ani de căsătorie, dar ce a descoperit despre copiii săi gemeni l-a marcat pe viaţă. „Nu pot să îmi mai privesc soţia”

Ea și-a cunoscut astfel și frații vitregi: Dennis Naquin Jr. și Denise Naquin. Naquin Sr. s-a stins din viață în decembrie anul trecut și acesta ar fi putut fi sfârșitul poveștii. Dar descoperirile ei nu se terminaseră. Într-un alt oraș, fratele ei căuta și el răspunsuri.

Rodrigue, în vârstă de 47 de ani, a călcat pe urmele tatălui său, fiind înrolat în Marină timp de șase ani și în Rezerva Forțelor Aeriene timp de zece. Acum lucrează ca asistent medical în secția de traumatologie a unui spital din Metairie. Îi iubește pe părinții care l-au crescut bine, a spus el.

Cum s-au întâlnit

Un lucru i-a dat de gândit de-a lungul anilor – certificatul de naștere. Certificatul are alb peste numele de fată al mamei sale, pe care îl poate citi clar pe spate.

„A fost albit și numele meu de familie era scris acolo”, a explicat el.

„Și, din moment ce era originalul, am putut vedea cerneala stiloului pe spate”.

Credea că s-a născut în afara căsătoriei, a presupus că mama lui a rămas însărcinată și cei doi s-au căsătorit rapid. Într-o zi, în timp ce Corey trecea pe lângă cei doi, l-a auzit pe tatăl său spunându-i mamei sale că cineva a murit. Când a întrebat despre asta, cei doi nu au răspuns niciodată. El a spus, pe baza datelor, crede că ar fi putut vorbi despre Naquin.

Dawn Marcel and Corey Rodrigue

Rodrigue a spus că nu este sigur dacă tatăl său știe. Tatăl său, Derrel Rodrigue, are grijă de mama sa, care suferă de demență în ultimii opt ani.

El a spus că nu i-a menționat niciodată descoperirile sale recente de teamă să nu-l rănească pe el sau pe relația părinților săi. Totuși, nu putea continua fără să afle singur și, căutând răspunsuri, și-a făcut un test de sânge. Nu știa că sora lui va face și ea unul după câteva săptămâni.

„Ai o soră vitregă” – M-a lovit ca o tonă de cărămizi. A fost o zi fericită, dar cam confuză”, a spus el.

După ce Naquin Sr. a murit, Dawn a luat un test 23andMe. Testul a indicat că avea un frate care făcuse testul cu doar câteva săptămâni înainte. Femeia a făcut rost de numărul lui de telefon.

Vezi și: „Mă simțeam ‘diferit’ în familia mea”. Un bărbat a decis să-și facă niște teste de laborator, dar ce a descoperit i-a schimbat viața

Cei doi încă s-au întâlnit și au început să se cunoască, iar Dawn l-a prezentat pe Rodrigue celorlalți frați vitregi. Ambii sunt încântați să continue să afle despre familia pe care nu au știut niciodată că o au.