10 mart. 2023 | 15:14

„Mă simțeam ‘diferit’ în familia mea”. Un bărbat a decis să-și facă niște teste de laborator, dar ce a descoperit i-a schimbat viața

News
Bărbatul care și-a pus întrebări legate de fizicul său

Povestea lui Andy Perkins este una deosebită, dar care a fost descoperită în timp. Acesta a crescut într-un oraș rural de lângă Buffalo, New York, însă bărbatul a avut un sentiment de strămutare în familia sa. El avea trăsături diferite de cele avute de restul fraților și ale părinților, iar acest lucru i-a dat la un moment dat de bănuit. Cu toate acestea, liniștea căminului din care făcea parte cântărea mai mult decât bănuielile sale.

Cum a început Andy să se simtă diferit de familie

Perkins are ochi albaștri și păr deschis, în timp ce părinții și frații săi aveau toți pielea mai închisă și o statură mai mare. Pe de altă parte, Andy era o persoană extravertită, fiind în opoziție cu frații familiei care erau mai rezervați.

„Întotdeauna am arătat diferit de restul familiei mele. Acest lucru mi-a creat probleme de-a lungul anilor”, a dezvăluit Perkins pentru The Post, în vârstă de 73 de ani, care acum locuiește în Grand Prairie, Texas.

Când a intrat la gimnaziu, Andy a fost diagnosticat cu ADHD sever, lucru care i-a dat de bănuit, din nou, că ar fi putut fi adoptat. În ciuda acestor diferențe, copilăria lui a fost una bună, iar părinții lui, Shirley și Jim i-au fost mereu alături și l-au sprijinit.

„Cei mai mulți oameni au acele sentimente în anii adolescenței că nu le aparțin”, a spus Perkins.

Descoperirea șocantă făcută de fiica lui Andy

Decenii mai târziu, Andy a descoperit că toate îngrijorările din adolescență erau fondate, asta după ce fiica sa a început să cerceteze istoria familiei, în 2015.

Astfel, Candi Perkins Summers, acum în vârstă de 47 de ani, a început să analizeze cu atenție istoria familiei ei, încercând să-și dea seama ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl său și familia în care crescuse și îi dăduse numele.

În 2017, ea le-a făcut ambilor ei părinți teste ADN folosind Ancestry.com și astfel a realizat că tatăl ei nu era înrudit biologic cu niciuna dintre rudele lui din partea familiei Perkins, din care, teoretic, făcea parte.

Ceea ce a fost total neașteptat este descoperirea că tatăl ei era înrudit cu o mulțime de oameni cu numele de familie Robinson, care locuiau împrăștiați în Rochester și Varșovia, NY, unde s-a născut Perkins, dar și de-a lungul statelor Tennessee și Carolina de Sud.

„Am analizat lista de potriviri ADN cu cea a tatălui meu și nu am recunoscut niciun nume de familie. A fost ciudat”, a declarat fiica lui Andy pentru The Post.

La aflarea veștii, lumea tatălui său a fost pur și simplu întoarsă pe dos, având nevoie de timp pentru a procesa și a accepta informația.

„I-a luat aproximativ trei săptămâni să spună „implică-te și contactează familia biologică. În acel moment, aceștia erau niște străini”, a povestit Summers.

În anul următor, cineva i-a trimis un mesaj care părea a fi vărul biologic al lui Andy. Era din aceeași zonă de lângă Buffalo, în comitatul Wyoming, NY.

„M-am gândit că tatăl meu probabil nu era rudă cu tatăl care l-a crescut, dar nu știam de ce”, a spus Summers.

Atunci, ea și tatăl ei păreau a fi convinși că Andy nu a fost adoptat, mai ales că părinții săi religioși își făcuseră niște jurăminte conjugale pe care nu le-ar fi încălcat.

Cu toaate acestea, în 2020, fata lui Andy a găsit o tăietură de ziar arhivată, cu anunțul de naștere al tatălui ei, care părea să rezolve misterul.

Așa se face că sub anunțul pentru Perkins, ea a găsit un mic text legat de nașterea unui băiat pe nume Philip, despre care se spune că s-ar fi născut din Harold S. și Pauline McElwain Robinson, pe 12 septembrie la Varșovia, cu o zi înainte ca tatăl ei să se nască în același spital mic, moment în care și-a dat seama că este vorba despre schimbarea copiilor: „Mi-am dat seama că părinții care l-au crescut nu erau părinții lui biologici”, a spus Summers.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Noua regulă din magazinele din România. Decizia care va fi obligatorie prin lege
Capital.ro
Cuvântul care poate da o nouă întorsătură vieții tale: ”Trebuie doar să îl pui înainte de orice afirmație!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
PRIMUL mesaj al lui FLORIN PIERSIC: ”Sunt VIU...”
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro