18 feb. 2023 | 08:25

Hogwarts Legacy a fost modificat: cum poți să te joci împreună cu prietenii

ACTUALITATE
Hogwarts Legacy a fost modificat: cum poți să te joci împreună cu prietenii

HogWarp își propune să permită până la opt persoane să se joace împreună într-o lume comună.

Echipa din spatele modului multiplayer Skyrim Together Reborn și-a îndreptat atenția către ceva nou: HogWarp, un mod multiplayer pentru Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy este un joc mare, întins, iar decorul și povestea sa – o poveste despre copii care frecventează o școală de magie străveche și masivă – se potrivește firesc pentru un fel de componentă multiplayer. Cu toate acestea, este strict un joc pentru un singur jucător.

S-ar putea să nu fie cazul pentru totdeauna, totuși. HogWarp, la fel ca Skyrim Together, este conceput pentru a oferi jucătorilor posibilitatea de a se aduna și de a juca împreună în faimoasa școală de magie. Și nu este doar un vis, chiar dacă Hogwarts Legacy abia a fost lansat, Echipa Together a distribuit deja un videoclip cu o versiune de testare în acțiune. Nu se întâmplă multe, dar cu siguranță sunt doi studenți alergând într-un singur Hogwarts.

Un mod interesant

„Scopul nostru este să ne dăm seama cum să facem elementele de bază, cum ar fi declanșarea personajelor cu aspectul jucătorului, animațiile și NPC-urile”, a spus Yamashi, creatorul modului. „Nu vom crea noi înșine niciun conținut specific pentru multiplayer, vrem să oferim un cadru stabil, astfel încât oamenii să se poată bucura de jocul vanilie și poate să-l extindă ei înșiși mai târziu.”

În prezent, Yamashi lucrează singur la HogWarp, deși doi membri ai echipei Skyrim Together „accesează codul” cu gândul să se alăture proiectului.

O versiune de testare a HogWarp este disponibilă pentru abonații lui Yamashi’s Patreon , dar aceștia au avertizat că oamenii care se înscriu pentru el „trebuie să se aștepte la ceva foarte gol și cu probleme” în această etapă incipientă a muncii. În ceea ce privește o lansare mai largă, „este foarte greu de spus, dar sperăm că putem lansa o dovadă a conceptului tuturor în această lună, dacă totul decurge conform planului!” Cu toate acestea, funcționalitatea completă este încă la cel puțin „câteva luni distanță”.

Când modul HogWarp va fi lansat pe scară largă, Yamashi a confirmat că va fi open source, astfel încât utilizatorii vor fi liberi să facă sau să creeze orice doresc cu el.