Fanii Harry Potter, dezamăgiți: Hogwarts Legacy, o altă victimă a pandemiei

Fanii Harry Potter, dezamăgiți: Hogwarts Legacy, o altă victimă a pandemiei

Hogwarts Legacy era unul dintre cele mai așteptate jocuri din 2021, dar, din păcate, a fost amânat și nu este foarte clar când va ajunge pe PC-uri și console.

Odată cu lansarea PlayStation 5, cei de la Sony au dezvăluit un trailer pentru Hogwarts Legacy, un RPG complex, cu o lume detaliată și foarte multă libertate. Acțiunea se desfășura în universul Harry Potter, dar nu părea să aibă o legătură foarte mare cu aventurile îndrăgitelor personaje din filmele cu același nume. Clipul de 2 minute și 40 de secunde se încheia cu promisiunea că ar trebui să te poți juca în 2021.

Warner Bros. Interactive, studioul care deține drepturile de autor pentru orice formă de divertisment bazată pe scrierile lui J.K. Rowling, a anunțat că lansare jocului va fi amânată până în 2022, la o dată nu foarte precisă.

Anunțul pe marginea acestui subiect a fost făcut printr-o postare pe Twitter, pe care o poți vedea mai jos. ”Am vrea să mulțumim fanilor din jurul lumii pentru reacția grozavă la anunțarea Hogwarts Legacy de la dezvoltatorul nostru Portkey Games”, se arată în mesajul celor de la Warner Bros. ”Realizarea celei mai bune experiențe posibile pentru întreaga lume de magicieni și gameri este vitală pentru noi, așa că îi vom dedica timpul de care are nevoie”, au continuat oficialii.

Acțiunea din Hogwarts Legacy se petrece în anii 1800 și reprezintă principalul motiv pentru care AT&T a decis să nu vândă divizia de gaming din cadrul Warner Bros. Când jocul va fi în final disponibil, ar trebui să se lanseze pe PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X.

Ca o notă interesantă de subsol, nu este exclus nici ca amânarea jocului să aibă legătură cu comentariile discriminante ale lui J.K. Rowling la adresa persoanelor transgender. Încă din luna septembrie a anului trecut, mai mulți fani ai cărților Harry Potter au anunțat că vor boicota Hogwarts Legacy din acest motiv, precum și cărțile autoarei.

Citește și: