05 ian. 2023 | 11:00

Gigantul din România care caută sute de angajați fără bacalaureat, chiar și cu 8 clase: salarii generoase, bonuri de masă, tichete de vacanță

ACTUALITATE
Gigantul din România care caută sute de angajați fără bacalaureat, chiar și cu 8 clase: salarii generoase, bonuri de masă, tichete de vacanță

O mare companie din România este în căutarea de angajați nespecializați, chiar și opt clase, pentru a-i angaja pe posturi foarte bune. În spate sunt contracte cu Mercedes și BMW.

Adient Trim Ploiești este numele fabricii specializate în producția de tapițerii auto premium. Compania caută acum să angajeze aproximativ 120 de operatori cu sau fără experiență pentru posturi în atelierul de coasere. Practic, meseria va implica utilizarea unei mașini de cusut, dar oamenii sunt formați la locul de muncă, în cazul în care nu au deja experiență. Locurile de muncă sunt disponibile pentru persoanele cu cel puțin 8 clase absolvite, chiar și necalificate, din Ploiești și zonele limitrofe. Se asigură transport.

Ce câștigă angajații fără experiență și opt clase la Adient Trim Ploiești

Noii angajați au aproximativ o lună după angajare pentru a fi instruiți și pentru a se adapta la locul de muncă, o perioadă plătită. Imediat după, pe lângă salariu și tichete de masă, oamenii primesc bonus de performanță vara și iarna, dar și de 8 Martie. În plus, există bonusuri de paște și pentru rezultate deosebite, dar și prime de loialitate. Orele suplimentare se plătesc cu 200%, iar angajații beneficiază de spor pentru orele de noapte și cele lucrate în weekend.

Mai mult decât atât, lista beneficiilor include transport gratuit pe aproximativ 20 de rute organizate de companie și acces la vouchere de vacanță în valoare de 1000 de lei. Doritorii pot profita și de cantina din sediul fabricii. Pe partea de majorări, doar în 2023 sunt anunțate creșteri ale pachetelor salariale în două tranșe, pentru un total de 14%.

„Am intrat în anul 2023 cu forțe proaspete. Chiar dacă trăim încă într-un context global complicat, cererea clienților pentru produse Premium a crescut și drept urmare ne concentrăm acum atât pe fidelizarea și recompensarea angajaților actuali care sunt responsabili de aceste rezultate pozitive, cât și pe procesele de recrutare. Astfel, negocierile colective au adus creșteri substanțiale ale salariilor și alte beneficii care sperăm să demonstreze, încă o dată, aprecierea conducerii Adient Ploiești față de contribuția angajaților la performanța acestei fabrici,” a declarat Adrian Diță, Plant Manager Adient Trim Ploiești.

Ca referință, Adient este prezentă în România din 2000 și a ajuns la aproximativ 5800 de angajați distribuiți în șase unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii), conform economedia.ro. La nivel global, gigantul are 75.000 de angajați în 31 de țări și 200 de unități de producție și asamblare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele