13 dec. 2023 | 16:05

Florinel Coman, desființat de un fost patron din fotbalul românesc : ”Absolut zero. Nu-mi place”

SPORT
Florinel Coman, desființat de un fost patron din fotbalul românesc : ”Absolut zero. Nu-mi place”

Florinel Coman este unul dintre cei mai buni jucători din Superligă și preferatul patronului Gigi Becali. Dar un fost patron din fotbalul românesc nu este deloc impresionat de jucătorul FCSB-ului și spune ce minusuri are acesta. Cine este cel care îl desființează pe atacantul roș-albaștrilor.

”E jumătate de jucător”

Florinel Coman este preferatul lui Gigi Becali și are unul dintre cele mai mari salarii de la FCSB. El câștigă 30.000 de euro pe lună și are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro. Atacantul a fost transferat de la Viitorul Constanța, în 2017, iar latifundiarul din Pipera i-a plătit lui Gică Hagi trei milioane de euro. În acest sezon, Coman a marcat șase goluri în campionat și unul în preliminariile Conference League.

Dar Marian Iancu, fostul patron al echipei Poli Timișoara, îl desființează pe Florinel Coman, despre care spune că nu este un jucător complet. De asemenea, afirmă că atacantul e un minus pentru echipă pentru că pune presiune pe ceea ce trebuie să facă ceilalți colegi.

Florinel Coman, desființat de un fost patron din fotbalul românesc : ”Absolut zero. Nu-mi place”

Marian Iancu a fost patronul echipei Poli Timișoara.

”Mie nu-mi place jucătorul Coman pentru că nu e un jucător complet. E jumătate de jucător, este prin excelență un marcator, un om care te scoate din când în când, dar faza a doua și joc de cap nimic.

Absolut zero! Nu e prototipul meu de jucător. Eu am construit echipe în forță și toți antrenorii pe care i-am avut, antrenori de calitate, au impus fotbalul total. Nu că nu-mi place Coman. Ochiul vede, inima cere. Eu vorbesc pragmatic fiind și gândind în contextul unei echipe. Fotbalul este un joc colectiv, un joc de echipă. Totuși, Coman e un minus pentru că pune presiune pe ceea ce trebuie să facă ceilalți.

Citește și: Florinel Coman și-a cerut scuze public după meciul cu CFR: ”S-a văzut urât, îmi era rușine!”

Sunt foarte puțini jucători în lume care merită diferența asta, care merită ca o echipă întreagă să joace pentru el, să suplinească minusul de energie, de angajament fizic necesar și fazei defensive”, a spus Marian Iancu, pentru Fanatik.

Florinel Coman face legea în vestiar la FCSB

Florinel Coman este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul FCSB-ului, fiind depășit doar de Ovidiu Popescu, adus de la Poli Timișoara în anul 2016.

Citește și: Florinel Coman, făcut praf după ce i-a jignit pe dinamoviști: ”E lipsă de respect, dovadă de aroganță”

Despre el se spune că este jucătorul care face legea în vestiarul roș-albaștrilor, iar recent s-a vorbit despre faptul că acesta i-ar fi cerut antrenorului Charalambous să îl schimbe la pauză pe Andrea Compagno, la unul dintre meciurile din acest sezon.  Atacantul ar fi explicat că nu se sincronizează cum trebuie cu italianul, care nu vine la combinații, ci așteaptă doar să i se servească balonul pe tavă.

În acest sezon, Florinel Coman a evoluat în 21 de meciuri pentru FCSB și are contract cu echipa lui Gigi Becali până în vara anului 2028. Patru milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele