20 iul. 2023 | 11:40

Filmul românesc de pe Netflix care-ți arată reacția oricăruia dintre noi la descoperirea unei sume mari de bani care nu e a noastră: talentata Medeea Marinescu are un rol important

ACTUALITATE
Filmul românesc de pe Netflix care-ți arată reacția oricăruia dintre noi la descoperirea unei sume mari de bani care nu e a noastră: talentata Medeea Marinescu are un rol important

Acțiunea filmului românesc de pe Netflix „03.ByPass” se desfășoară pe parcursul unei ture de noapte a unui echipaj de salvare: o doctoriţă, asistentul-amant şi șoferul-ambulanțier. Cei trei aduc la spital un bătrân singur, muribund, dar care are ascunși sub saltea zeci de teancuri de bani.

Doru (Gabriel Spahiu) este șoferul de pe salvare, Monica (Medeea Marinescu) este doctorița, iar Lucian (Alexandru Potocean) este studentul care trebuie să învețe. Lucian oscilează între a asculta medicul, pe Monica, de la care are de învățat, și a asculta de Lucian, o persoană extrem de pragmatică. Lucian nu este în măsură să decidă nimic, el trebuie, aproape de fiecare dată, să decidă de partea cui este.

Filmul românesc de pe Netflix care îți arată cum reacționează oricine la descoperirea unei sume mari de bani

Acțiunea se petrece pe parcursul unei nopți în care salvarea celor trei personaje este pe tură. Tura este dată peste cap de un bolnav, client fidel, care are sub saltea o imensă sumă de bani. Filmul prezintă modul în care se poziționează cei trei în legătură cu această suma, cum îi va influența și cum se termină totul.

Așadar, „03.ByPass” este o peliculă românească impresionantă. În timpul unui schimb de noapte, o ambulanță de urgență cu o echipă de trei, un medic, un paramedic și un șofer, este chemată la apartamentul unui bătrân. Evenimentul le va schimba viața pentru totdeauna. Filmul românesc „03.ByPass” îi are în distribuție pe actori precum Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Silviu Geamănu și ca regizor pe Nap Toader.

Vei afla toate acestea, dacă vizionezi acest film românesc pe rețeaua de streaming Netflix.

Regia și scenariul filmului românesc „03.ByPass” este semnată de Nap Toader, responsabilul super-comediei Nuntă în Basarabia.

03.ByPass a avut succes în cinematografe, în anul 2016. Producția românească a fost produsă și distribuită în România de Clandestino Production.