01 iul. 2023 | 09:03

După Mirciulică, Mircea Bravo vrea să dea din nou lovitura: ce comendiant cunoscut va face parte din distribuția filmului Moartea în Vacanță

ACTUALITATE
După Mirciulică, Mircea Bravo vrea să dea din nou lovitura: ce comendiant cunoscut va face parte din distribuția filmului Moartea în Vacanță

Acum luni de zile, Mircea Bravo rupea Netflixul în două cu o comendie relativ ușurică dar plăcută, nederanjantă, perfectă pentru un weekend în care nu vrei neaparat să te complici, din punct de vedere mental.

Și, pentru că Mirciulică a avut succes, Mircea Bravo își continuă cariera de cineast și promite să scoată pe piață un alt lungmetraj pe care, de data aceasta, îl va numi Moartea în Vacanță.

Cine va face parte din distribuția filmului Moartea în Vacanță

Moartea în Vacanță va fi filmat în Grecia, Bulgaria și România, iar din distribuție vor face parte comediantul Costel Bojog (jurat la iUmor și Standup Revolution), dar și câștigătorea iUmor, Maria Popovici.

Filmul va avea în prim-plan trei personaje: Mihăiţă, Adrian şi Patricia, care se vor „bate” pe Rodica, o femeie în vârstă bogată, în speranța că, la un moment dat, o vor moșteni, după ce ea nu va mai fi.

Regia este asigurată de Cristian Ilişuan, imaginea de Andrei Băltăreţu, iar scenariul este scris de echipa responsabilă şi pentru primele două lungmetraje ale lui Bravo și anume Cristi Ilişuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereştiuc. Lor li se va alătura Sergiu Floroaia, informează paginademedia.ro.

„Săli de cinema pline în toată ţara şi hohote de râs pe tot parcursul filmului, asta îmi doresc de la următoarea noastră comedie, Moartea în vacanţă, un road trip care sper să rămână peste ani o comedie emblematică în cinematografia românească”, a declarat Cristian Ilişuan, pentru sursa menționată anterior.

Chiar dacă este cunoscut mai mult pentru unul dintre ele, Mircea Bravo se află deja la al treilea film al săi, debutând cu Mirciulică, peliculă pe care o poți vedea pe Netflix chiar în acest moment. În această toamnă vei putea vedea, de asemenea, și Nuntă pe bani.

Moartea în Vacanţă va avea premiera în cinematografe în 2024 și, cel mai probabil, ulterior va lua calea Netflixului, ca multe alte producții românești contemporane.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele