07 mai 2023 | 11:19

Filmul românesc de pe Netflix care a înnebunit lumea. Este acum pe primul loc în România

ACTUALITATE
Filmul românesc de pe Netflix care a înnebunit lumea. Este acum pe primul loc în România

Anterior, filmul românesc care poate fi vizionat pe Netflix a înregistrat vânzări record în cinematografe. Acest fenomen pare să aibă loc și pe platforma de streaming, având în vedere că se află pe primul loc în topul preferințelor românilor.

Platforma de streaming Netflix a inclus pelicula românească „Romina VTM” în grila sa în luna mai, alături de „Queen Charlotte: A Bridgerton Story/Regina Charlotte: O poveste Bridgerton“, „The Blacklist“, „Metronom“, „The Mother“.

Noul an venea și cu o nouă peliculă românească, filmul fiind lansat în cinematografe în data de 2 ianuarie. Din distribuție fac parte Nicole Cherry, Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu. În prima lună a anului, filmul lui Selly se clasa pe locul 11 la nivel mondial din punct de vedere al încasărilor înregistrate.

Astfel, 360.839 de spectactori au plătit să vadă filmul care a reușit să încaseze 2,04 milioane de dolari. Așa cum era de așteptat, acesta a urcat pe primul loc și pe platforma de streaming Netflix. Filmul este o producție Vidra Production în colaborare cu Selly Media Network și pare că reușește din nou să înnebunească telespectatorii.

Lansat în cinematografe pe 2 ianuarie, filmul din distribuția căruia fac parte Nicole Cherry, dar și maneliști precum Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu, se afla în luna ianuarie 2023 pe locul 11 la nivel mondial în categoria filmelor cu cele mai mari încasări până la momentul respectiv, conform IMDb/BoxOfficeMojo.

Selly a fost atât co-producătorul filmului, cât și actor, iar investiția sa a fost de 300.000 de dolari. Succesul pare să îl urmărească peste tot pe tânăr, având în vedere că în ultimii patru ani, acesta s-a bucurat de mai multe apariții precum „5GANG: Un altfel de Crăciun”, „Tabăra” și, mai nou, „Romina VTM”.

Filmul românesc de pe Netflix care te va ține lipit de ecran

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech Știri, el a povestit despre ce a presupus investiția sa, dar și care este filmul său preferat. De asemenea, el a mai adăugat faptul că nu se consideră actor și că, se regăsește mai mult în spatele camerelor de luat vederi.

„Trebuie să vă spun foarte clar că nu mă simt un actor în toată regula! Adică, departe de mine gândul că mă văd drept actor. Nu am deloc această pretenție! Mai degrabă îmi place să lucrez în spatele camerei, în partea de producție, de pregătire a scenariului și de strategii de marketing. Acolo, da, am pretenția că mă pricep, că știu ce e de făcut!”, a declarat Selly pentru Playtech.

Distribuția conține nume precum Nicole Cherry în rolul principal, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, dar și alți actori. În ceea ce privește povestea filmului, aceasta o redă pe Romina care, în încercarea de a salva terasa tatălui său din Costinești, ajunge să se îndrăgostească de Valentin, un tânăr care a venit la mare să facă bani din concertele stradale.