20 oct. 2023 | 17:44

Filmul de pe Netflix care te va captiva: De ce se află în top cele mai urmărite pelicule

ACTUALITATE
Filmul de pe Netflix care te va captiva: De ce se află în top cele mai urmărite pelicule

Filmul de pe Netflix care are cel puțin o poveste interesantă, plină de acțiune și de emoții merită să îl vezi chiar acum pe platforma de streaming.

Filmul de pe Netflix care te va emoționa

Este vorba despre Happiness for Beginners (”Fericirea pentru începători”) care poate fi o alegere bună. Poți vedea pelicula singur, în cuplu, sau, de ce nu, chiar cu prietenii. Ține mai puțin de două ore, iar povestea este cu adevărat una interesantă. Acțiunea filmului de pe Netflix se învârte în jurul lui Hellen Carpenter, o profesoară în vârstă de 32 de ani.

Vezi și Filmul de pe Netflix care a făcut 7 milioane de vizualizări într-o săptămână: comedia romantică unde tu alegi cum se petrece acțiunea

Aceasta a divorțat recent și este convinsă de fratele ei să meargă într-o drumeție de grup, pentru a-și regăsi fericirea și spiritul de aventură. Fără să știe însă, alături de ea va fi și Jake, un prieten al fratelui ei.

După o serie de aventuri și momente complicate, cei doi își vor dea seama cât de mult țin unul la celălalt. Tocmai din acest motiv ”Fericirea pentru începători” este perfect în special pentru cupluri. Vorbim depsre o comedie romantică cu răsturnări de situație și nu numai. Hellen încarcă să fie fericită după divorț, iar norocul iată că îi surâde.

Vezi și Mini-seria de pe Netflix, bazată pe o poveste reală: de ce trebuie să vezi thrillerul care te va ține „lipit” de canapea

Despre ce e vorba

Dincolo de povestea acestui film de pe Netflix, cinefilii au mai apreciat și peisajele superbe surprinse în cadre. Drept urmare, dacă vrei o seară în care să îți încarci bateriile și să te gândești la experiențe frumoase, alege acest film de pe Netflix. Cu siguranță nu vei regreta și îți va transmite o vibrație pozitivă.

Așadar, Happiness for Beginners este un film american de comedie romantică din 2023, cu Ellie Kemper și Luke Grimes, o adaptare a romanului cu același nume din 2015 din Katherine Center. Romanul a fost adaptat pentru ecran și regizat de Vicky Wight. În urma unui divorț, Helen (Kemper) își rezervă un curs de supraviețuire din Appalachian Trail unde îl întâlnește pe Jake (Grimes), un prieten al fratelui ei mai mic. De aici, vă las pe voi să descoperiți aventura sa și finalul acestei povești frumoased.

Filmul a fost lansat de Netflix pe 27 iulie 2023.