04 apr. 2023 | 09:24

Comedia de pe Netflix care a detronat filmul românesc „Capra cu trei iezi”: pelicula pe care o s-o iubești sau o s-o urăști

ACTUALITATE
Comedia de pe Netflix care a detronat filmul românesc

Comedia Murder Mystery 2 este pe Netflix și ori o s-o iubești, ori o s-o urăști.

Detectivii cu normă întreagă Nick (Adam Sandler) și Audrey (Jennifer Aniston) se luptă să-și dezvolte agenția de supraveghere privată. Ei se trezesc în centrul răpirii internaționale când prietenul lor, Maharaja, este răpit la propria sa nuntă fastuoasă.

Comedia Murder Mystery 2 e cea mai urmărită de pe Netflix

Murder Mystery 2 este un film american de comedie și acțiune din 2023, regizat de Jeremy Garelick și scris de James Vanderbilt. Este o continuare a filmului Murder Mystery din 2019 și îi are în distribuție pe Adam Sandler și Jennifer Aniston.

Murder Mystery 2 a fost lansat pe 31 martie 2023 de Netflix.

La patru ani după escapada lor din Monte Carlo, Nick și Audrey Spitz sunt detectivi privați cu normă întreagă. Acceptând o invitație din partea prietenului lor, Vikram „The Maharajah” Govindan, de a participa la nunta lui pe insula sa privată, ei speră că asocierea lor cu el le va oferi agenției lor de detectivi o oarecare credibilitate profesională.

Dar, de acolo, se dezlănțuie haosul.

În momentul de față, există, de asemenea, șanse reale ca franciza să se transforme, în viitor, chiar într-o trilogie de succes, dacă partea a doua va beneficia de tot atâta „noroc” ca prima. Și, la o primă vedere, se pare că are succes.

Pe Rotten Tomatoes, filmul are un rating de aprobare de 47% pe baza a 72 de recenzii, cu un rating mediu de 4,8/10. Consensul critic al site-ului spune: „O continuare genial mediocră a predecesorului său la fel de mediocru, Murder Mystery 2 ar fi putut fi mult mai bine… și mult mai rău”. Metacritic a atribuit filmului un scor mediu ponderat de 44 din 100, bazat pe 27 de critici, indicând „recenzii mixte sau medii”.

Dar te vei convinge singur dacă îți place sau nu, după ce îl vezi pe Netflix.