13 feb. 2023 | 14:55

ChatGPT este disponibil în România: cât costă, ce primești în plus

ACTUALITATE
ChatGPT este disponibil în România: cât costă, ce primești în plus

Potrivit unei noi notificări, se pare că acum ChatGPT este disponibil și în România, ceea ce s-ar putea să reprezinte o veste bună peste toți pasionații de inteligență artificială.

Așadar, dacă accesezi ChatGPT de pe teritoriul țării noastre vei observa că vei putea folosi instrumentul venit direct de la OpenAI fără nicio problemă.

Ce implică ChatGPT în țara noastră, cum îl obții, pe câți bani

Lansat oficial în data de 30 noiembrie 2022, ChatGPT a urcat rapid în topul preferințelor utilizatorilor din întreaga lume, luând fața multor rețele de socializare.

Totuși, în ciuda popularității, ChatGPT a strâns și o serie de controverse în jurul său, de vreme ce a lansat în mod repetat informații ce s-au dovedit a fi totalmente incorecte. Mai mult, sursele au la bază informații de acum doi ani, cel mai devreme.

Asta nu i-a oprit, totuși, pe utilizatorii de internet să se joace cu atotștiutorul de la OpenAI, până în punctul în care l-au trimis în topuri.

În luna ianuarie, s-a marcat recordul de 100 de milioane de utilizatori, la nivel global. Altfel spus, acesta este numărul de oameni care au pus măcar o întrebare AI-ului cu pricina.

În cazul în care te întrebai, ChatGPT a devenit utilizabil inclusiv din țara noastră, recent.

Poți beneficia de cunoștințele aproape complete ale bot-ului contra unei sume de 20 de dolari pe lună. Cum ar veni, nu se fac discriminări între noi și alte nații din acest punct de vedere.

Plătitorii de abonament vor avea următoarele beneficii: acces la orice oră din zi și din noapte, chiar și atunci când serverele „explodează”, timpi mai mici de răspuns, dar și acces prioritar la cele mai noi funcții ce urmează să fie introduse în perioada imediat următoare.

În concluzie, dacă vrei să înțelegi cum funcționează, în prezent, inteligența artificială ai acum șansa să butonezi ChatGPT.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele