06 feb. 2023 | 14:34

Cele mai recente actualizări de la Telegram: ce funcții noi va avea concurența WhatsApp

ACTUALITATE
Cele mai recente actualizări de la Telegram: ce funcții noi va avea concurența WhatsApp

Noua actualizare de la Telegram este traducerea mesajelor în timp real. De asemenea, platforma de mesagerie adaugă o filă reproiectată de utilizare a rețelei, printre câteva alte funcții noi.

Cu prima sa actualizare din 2023, Telegram facilitează comunicarea cu persoane care ar putea vorbi o altă limbă decât tine. Data viitoare când cineva îți trimite mesaje într-o altă limbă decât limba implicită, vei vedea o bară de traducere în partea de sus a interfeței.

Telegram are noi funcții

Dacă o atingi, vei traduce mesajul lor în timp real. Dacă ești abonat Premium, vei avea acces la această funcție atunci când interacționezi cu grupuri și canale. Acest lucru ar putea fi util atunci când planifici o călătorie. Poți să te alături unui canal din orașul pe care intenționezi să îl vizitezi, pentru a vedea evenimentele și locurile despre care vorbesc localnicii. Dacă vrei să încerci Premium, Telegram a introdus și o nouă opțiune de plată anuală care îți permite să economisești până la 40% din prețul serviciului, dacă te abonezi un an întreg.

Separat, actualizarea adaugă un instrument pentru a transforma emoji-urile în imagini de profil. Pe lângă utilizarea acestei funcții, poți seta sau sugera fotografii de profil pentru persoanele tale de contact. Această funcție este disponibilă pentru toată lumea, nu doar pentru utilizatorii Premium. Mai mult, Telegram a făcut mai ușor să sortezi numărul mare de opțiuni de emoji pe care le oferă aplicația, organizându-le pe categorii. În același timp, există noi versiuni interactive ale unui număr de emoji, iar compania a lansat zece noi pachete de emoji personalizate.

În plus, Telegram a reproiectat instrumentul de utilizare a rețelei al aplicației. În partea de sus a interfeței, vei vedea acum informațiile pe care instrumentul trebuie să le partajeze, prezentate într-o diagramă circulară la îndemână, cu file separate pentru utilizarea mobilă, WiFi și roaming. În plus, Telegram a modificat setările automate de descărcare media pentru a accepta excepții, oferind utilizatorilor mai mult control asupra tipului și dimensiunii media pe care aplicația le salvează automat în stocarea telefonului lor. Dacă nu ai acces imediat la actualizare, ai răbdare. Uneori, lansarea acestor versiuni durează câteva zile.