23 iul. 2023 | 01:55

Cele mai bune filme cu Barbie din toate timpurile

ACTUALITATE
Cele mai bune filme cu Barbie din toate timpurile

Barbie este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2023. Până o să mergi la cinema să-l vizionezi, iată câteva filme mai vechi cu Barbie pe care merită să le vezi.

„Barbie in a Christmas Carol” (2008)

Barbie in A Christmas Carol este un film de Crăciun animat din 2008, regizat de William Lau și produs de Mattel Entertainment cu Rainmaker Entertainment. A primit o lansare limitată în cinematografe de către Kidtoon Films pe 1 noiembrie 2008. Mai târziu, a fost lansat pe DVD pe 4 noiembrie 2008 și a avut premiera televizată pe Nick Jr. UK pe 23 decembrie 2011. Se bazează pe romanul lui Charles Dickens din 1843 și prezintă vocea lui Kelly Sheridan în rolul Barbie, cu Morwenna Banks în rolul lui Eden Starling.

„Barbie: Princess Charm School” (2011)

Barbie: Princess Charm School este un film fantasy animat din 2011, regizat de Zeke Norton și produs de Mattel Entertainment (sub numele de Barbie Entertainment) cu Rainmaker Entertainment. A fost lansat pe DVD pe 13 septembrie 2011 și și-a făcut premiera televizată pe Nickelodeon două luni mai târziu. În momentul în care Blair, o fată din clasa muncitoare din Gardania, este aleasă să studieze la „Școala prințeselor de farmece”, viața ei se schimbă.

„Barbie: Fairytopia” (2005)

Barbie: Fairytopia este un film fantasy animat din 2005, regizat de Walter P. Martishius și William Lau și scris de Elise Allen și Diane Duane.Filmul a avut premiera pe Nickelodeon pe 6 martie 2005 și a fost lansat pe VHS și DVD două zile mai târziu. În acest film, sora rea a vrăjitoarei, Laverna, începe să răpească Zânele Gardiene. Mai mult, ea a dezlănțuit o otravă pentru a-i împiedica pe locuitorii Fairytopiei să zboare.

„Barbie and the Magic of Pegasus” (2005)

Ce ai face dacă vrăjitorul răufăcător Wenlock i-ar împietri pe toți locuitorii regatului, inclusiv pe părinții tăi? Este povestea prințesei Annika, care trebuie să-și salveze părinții după ce un vrăjitor rău pe nume Wenlock i-a transformat în piatră. Kelly Sheridan și-a reluat rolul pentru personajul lui Barbie, iar Brie Larson a înregistrat o melodie intitulată „Hope Has Wings” pentru film.

„Barbie and the Diamond Castle” (2008)

Barbie și Teresa ne spun povestea de basm a Lianei și Alexa, cele mai bune prietene care împărtășesc totul, inclusiv dragostea lor pentru muzică. Într-o zi, viața lor simplă se schimbă, când li se oferă o oglindă fermecată și se împrietenesc cu fata prinsă înăuntru! Pentru a-și salva noua prietenă, Liana și Alexa pornesc într-o călătorie periculoasă către castelul ascuns de diamant, care le va pune prietenia la încercare. Dar, prin puterea cântecului și cu compania a doi cățeluși adorabili, fetele își înfruntă provocările împreună și învață că prietenia este adevărata comoară.

„Barbie as Rapunzel” (2002)

Povestea este spusă de Barbie surorii ei mai mici, Kelly, care este nesigură în abilitățile ei de pictură. Rapunzel este o tânără cu păr lung, până la podea, care trăiește ca slujitoare a vrăjitoarei rea Gothel, locuind într-un conac izolat magic din pădure.

„Barbie in The 12 Dancing Princesses” (2006)

Cele douăsprezece fiice ale regelui văduv Randolph nu sunt prințese „tradiționale”. Și fără soția lui să le îndrume, devine îngrijorat. Desigur, apelarea la ajutorul verișoarei sale Rowena ajunge să fie cea mai proastă idee posibilă.

„Barbie in the Nutcracker” (2001)

Povestea este spusă de Barbie surorii ei mai mici, Kelly, care are probleme în a repeta un solo de balet și se teme să urce pe scenă. O fată pe nume Clara locuiește cu Drosselmeyer, bunicul ei sever și Tommy, fratele ei mai mic. În Ajunul Crăciunului, ei primesc o vizită surpriză din partea mătușii lor Elizabeth.

„Barbie of Swan Lake” (2003)

Povestea este spusă de Barbie surorii ei mai mici, Kelly, care se simte neliniștită că este pentru prima dată în tabăra. Odette este o tânără care locuiește într-un mic sat cu tatăl și sora ei și lucrează la brutăria familiei. Odette este o dansatoare talentată, dar este timidă în privința asta. Între timp, prințul Daniel este informat de mama lui că este timpul să se căsătorească și ea găzduiește un bal pentru ca el să-și aleagă o soție.

”Barbie as The Princess and the Pauper” (2004)

Într-o zi, Prințesa Anneliese întâlnește o fată săracă pe nume Erika, care arată exact ca ea. Curând, își dau seama că au mai multe în comun decât aparențe. Desigur, circumstanțele lor diferă foarte mult. Una este de viță nobilă, în timp ce cealaltă este o croitoreasă care visează să fie cântăreață.