31 iul. 2023 | 09:53

Ce se întâmplă cu lupta secolului dintre Mark Zuckerberg și Elon Musk: mai intră în cușcă miliardarii?

ACTUALITATE
Ce se întâmplă cu lupta secolului dintre Mark Zuckerberg și Elon Musk: mai intră în cușcă miliardarii?

Se pare că lupta Zuck vs. Musk nu are loc, până la urmă.

Veste tristă pentru fanii miliardarilor Mark Zuckerberg și Elon Musk. Se pare că meciul dintre Mark Zuckerberg și Elon Musk nu are loc, potrivit Reuters. Într-o înregistrare audio furnizată exclusiv publicației, Zuckerberg le-a spus angajaților Meta că „nu este sigur dacă va alea loc”.

Meciul dintre miliardari se pare că nu ar avea loc

Comentariile lui Zuckerberg cu privire la meci au avut loc în timpul unei discuții la nivel de companie cu privire la rivalul recent lansat pe Twitter al lui Meta, Threads.

Zuck nu a spus, de fapt, că meciul este oprit, doar că rămâne puțin probabil. Musk nu a dat niciun răspuns deocamdată.

Cu siguranță, Zuck părea pregătit să accepte provocarea. Și, deși în general a tratat subiectul ca pe o glumă, Musk s-a pregătit într-un fel pentru această luptă.

Ca referință, acum două luni, doi dintre cei mai importanți miliardari din lumea tehnologiei, Elon Musk și Mark Zuckerberg, au convenit să se lupte în cușcă. Elon Musk a postat un mesaj pe platforma sa de socializare, Twitter, potrivit căruia este „pregătit pentru o luptă în cușcă” cu Mark Zuckerberg.

La rândul său, Zuckerberg, șeful companiei-mamă a Facebook și Instagram, Meta, a postat o captură de ecran a tweet-ului postat de Musk, cu legenda atașată „trimite-mi locația”, la care Musk a răspuns: Vegas Octogon.

Octogonul este covorașul de competiție și zona împrejmuită folosită pentru meciurile Ultimate Fighting Championship, de la Las Vegas.

În timp ce Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat masiv în MMA și a câștigat recent turnee de jiu-jitsu, Musk, de 52 de ani, nu pare să aibă prea multă experiență în domeniu, însă compensează cu stima de sine.

Schimbul de tweet-uri a devenit viral, utilizatorii rețelelor de socializare dezbătând cine va câștiga lupta, în timp ce alții au postat meme, inclusiv afișe simulate care promovau lupta.